Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου ”Λεηλασία” στα καρέ της Σάμου

”Λεηλασία” στα καρέ της Σάμου

0
DSCN3184
Dodekanisos
Οι παίχτες του  Γιώργου Μποσγανά σήμερα πραγματικά μας απέδειξαν ότι μπορούν πολύ περισσότερα πράγματα και πως έχουν ταλέντο το οποίο και ξεδίπλωσαν στο σημερινό παιχνίδι με τη Σάμο , παίρνοντας μάλιστα τη νίκη με το ευρύ 8-0. Το σκορ είναι αντιπροσωπευτικό της εικόνας του αγώνα αφού η ομάδα της Δ/νησου εμφανίστηκε πειθαρχημένη, με οργάνωση στο παιχνίδι και καθαρό μυαλό, συνοχή και αλληλοκαλύψεις και δεν κινδύνεψε σε καμία περίπτωση από την ομάδα της Σάμου η οποία στο δεύτερο ημίχρονο ουσιαστικά παραδόθηκε και άφησε τους αντιπάλους της να ‘’λεηλατήσουν’’ τα καρέ της.  Στοιχείο ‘’κλειδί’’ της νίκης  ήταν τόσο οι αλλαγές που έκανε ο Προπονητής Γιώργος Μποσγανάς στην βασική εντεκάδα, όσο και οι αυτές στο παιχνίδι  που φαίνεται πως βοήθησαν σημαντικά την ομάδα και της έδωσαν τον αέρα για να ανεβάσει ψηλά τον ‘’πήχη’’ του σκορ

Φάσεις/γκολ

14’ Ο Περαντινός με σουτ από το ύψος της περιοχής άνοιξε το σκορ 0-1.

24’ Ο Καραγιάννης τους πέρασε όλους μπήκε από δεξιά μέσα στην περιοχή , πλάσαρε αλλά ο Τσαντές διάβασε τη φάση και απόκρουσε.

28’ Ο Καραγιάννης βρέθηκε μέσα στην περιοχή , έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Κοκκινόπουλο που την έδιωξε με το πόδι σε κόρνερ.

31’ Μετά από σέντρα του Κεφαλιανού από αριστερά ο Κουδούνης με ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 0-2.

39’ Ο Σαββούλης έβγαλε τον Λιαμή στην επίθεση και αφού ξεγέλασε τον Τσαντέ , σούταρε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-3.

48’ Ο Κουδούνης τροφοδότησε τον Καραγιάννη στην καρδιά της άμυνας , ο τελευταίος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, με τη μπάλα να χτυπάει στο αριστερό δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα, 0-4.

60’ Ο Καραγιώργης έδωσε συνέχεια στα γκολ κάνοντας το 0-5 με σουτ μέσα από την περιοχή.

65’ Το 0-6 έγινε από τον Καραγιάννη με σουτ μέσα από την περιοχή.

78’ Ο Καλαϊτζίδης με καρφωτή κεφαλιά διαμόρφωσε το 0-7.

80’ Από ενέργεια του Καλαϊτζίδη, ο Κουδούνης με πλασέ μέσα από την περιοχή ‘’έγραψε’’ το τελικό 0-8.

Από τους γηπεδούχους  ξεχώρισε μόνο ο Χριστοδουλάκης , ενώ από τους φιλοξενούμενους οι Κουδούνης, Καραγιάννης, Καλαϊτζίδης.

Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία του Σταφίδα , με βοηθούς τους Πιτταούλη και Λιβανίδη.

Mικτή Παίδων Σάμου: Τσαντές, Γιαννόπουλος(41’ Στασίνης), Σιδέρης(41’ Ηλιάδης), Γαλάνης, Κοκκινόπουλος, Καριμαλής Ε., Μωραΐτης , Φραντζέσκος, Καριμαλής Μ.(41’Νοταράς).

Μικτή Παίδων Δ/νησου: Κωνταντώνης(42’ Μιχαήλ), Μπασιλάρης, Καμπουράκης, Καράγιωργης, Κεφαλιανός, Σαββούλης(49’ Γρηγοριάδης), Περαντινός, Λιαμής(41’ Καλαϊτζίδης, Γιάννου, Κουδούνης, Καραγιάννης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments