Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Να περάσει ο επόμενος…

Να περάσει ο επόμενος…

0
DSCN3236
Dodekanisos
Μια ακόμη νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Μικτή Νέων της Δ/νησου που κέρδισε με σκορ 3-0 τη Σάμο. Οι παίχτες του Θεόδωρα Θεοδώρου φαίνεται πως μονοπωλούν το ενδιαφέρον καθώς εκτός του ότι κατέκτησαν την κορυφή του πρώτου γύρου, βρίσκονται κοντά και στην κατάκτηση του ‘’ρετιρέ’’ της βαθμολογίας, πραγματοποιώντας σειρά καλών εμφανίσεων και αποτελεσμάτων. Στο σημερινό παιχνίδι πάντως οι Δ/ νησιοι είχαν την κατοχή της μπάλας καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα  , αλλά μέχρι το 23’ όπου και βρήκαν τον τρόπο να ‘’ξεκλειδώσουν’’ την άμυνα της Σάμου, απλά κρατούσαν τις ισορροπίες. Στο δεύτερο ημίχρονο αν και οι Σαμιώτες πρόβαλαν αντιστάσεις, οι ποδοσφαιριστές του  Θεόδωρου Θεοδώρου κατάφεραν να σκοράρουν άλλες δύο φορές και να διασφαλίσουν τη νίκη που τους έδωσε το ‘’αβαντάζ’’ στη βαθμολογία.

Φάσεις/γκολ

23’ Κόρνερ Γιώργου από αριστερά , κεφαλιά Πολυμένωφ, 0-1.

54’  Ελάχιστα αουτ πέρασε το σουτ του Σπύρου μέσα από την περιοχή.

64’ Μπλόκαρε σταθερά ο Αλαγιώργου την κεφαλιά του  Γιώργου μετά από κόρνερ του Λατσού από δεξιά.

72’ Ο Πεταυράκης κέρδισε φάουλ με τον Χιούσι να το εκτελεί και τη μπάλα να αλλάζει πορεία από πόδι αμυντικού και να καταλήγει στα δίχτυα, 0-2.

77’ Κόρνερ Γιώργου από αριστερά, ο Χιούσι με σουτ στη κίνηση δε μπόρεσε να νικήσει τον Αλαγιώργου.

85’ Ο Γιώργου με διπλή προσπάθεια ‘’νίκησε’’ τον Αλαγιώργου διαμορφώνοντας το τελικό 0-3.

Από τους γηπεδούχους δεν διακρίθηκε κανείς , ενώ από τους φιλοξενούμενους οι Πεταυράκης, Γιώργου, Πολυμένωφ.

Καλή η διαιτησία του Μερκούρη του Συνδέσμου  Κορίνθου( Διαιτητής Δ΄εθνικής) , με βοηθούς τους Ζήση του Συνδέσμου  Αρκαδίας(Επόπτης Γ΄εθνικής) και Παντελέων του Συνδέσμου Λέσβου( επόπτης Δ΄εθνικής)

Μικτή Νέων Σάμου: Αλαγιώργου, Πολυέζος, Καριμαλής, Τριπόδης, Χατζηπαναγιώτης, Τσαπαλιάρης, Χατζηπαύλου(62’ Κουτσός), Κονταξής(55’ Ανδρέου), Φουστέρης, Σιδέρης, Μαρνέζος(69’ Μούτσος).

Μικτή Νέων Δ/νησου: Κουμέντος, Λατσός, Παπαστεφάνου(82’ Σκεμπές), Πολυμένωφ, Χιούσι, Στάτης, Βολονάκης, Γιώργου(82’ Πλατέλλας), Πεταυράκης(80’ Ορφανός), Παπαδόπουλος , Σπύρου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments