Αρχική Φωτογραφικά Άλμπουμ «Ζωντανός» στο κυνήγι του Φοίβου (pics)

«Ζωντανός» στο κυνήγι του Φοίβου (pics)

0
aera_kleanthis_fasi
Dodekanisos

«Ζωντανός» στο «κυνήγι» του πρωτοπόρου Φοίβου Κρεμαστής έμεινε ο ΑΕΡΑ. Η Ομάδα του Αφάντου κέρδισε στο γήπεδο της με 1 – 0 και τον Κλεάνθη Παραδεισίου και εξακολουθεί να ελπίζει πως μπορεί να «πιάσει» τον Φοίβο. Ήταν ένα παιχνίδι που κράτησε σε αγωνία τον λιγοστό φίλαθλο κόσμο που πήγε στο γήπεδο, καθώς το σκορ ήταν ρευστό και τα πάντα θα μπορούσαν να γίνουν μέχρι και το τέλος. Πάντως, οι γηπεδούχοι ήταν σε γενικές γραμμές καλύτεροι από τον αντίπαλο τους που αρκέστηκε σε αντεπιθέσεις αλλά δεν απείλησε. Στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά η υπεροχή ήταν μάλλον μοιρασμένη αλλά από εκεί και πέρα οι παίκτε ςτου Στάθη Φαρμακίδη ανέβασαν στροφές και έγιναν σαφώςπιο επιθετικοί. Αποκορύφωμα ήταν μια φάση στο 38′ όταν ο Μαίλης από πολύ κοντά δεν μπόρεσε με κεφαλιά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Τελικά το γκολ ήρθε στο 44′ με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να πάνε με άλλον αέρα στα αποδυτήρια. 
Το γκολ
Στο 44’ ο Στεργαλάς εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά και ο Αγγελόπουλος με κεφαλιά λίγο έξω από τη μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.
Ξεχώρισαν από τους γηπεδούχους οι Μαϊλης, Τσελεπίδης και Στεργαλάς. Καλύτεροι του Κλεάνθη οι Παπαδημήτρης, Σιέχ και Π. Σπάρταλης.
Καλή ήταν η διαιτησία του Αντώνη   Παπαβασιλείου (Ράδος, Κόκκαλης).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕΡΑ: Δαρζέντας, Τσελεπίδης, Μάκρας (75’ λ.τ. Γιαννακάκης), Πομπού, Κατσιδώνης, Ντικ, Ξύπας (62’ Δημητρόπουλος), Μαίλης, Αγγελόπουλος, Στεργαλάς, Δανάς (59’ Λυριστής)
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Σαββιδάκης, Κρομμύδας, Νικολός (77’ Μεμοντσέλα), Καρίκης, Παπαδημήτρης, Π. Σπάρταλης, Μ. Σπάρταλης, Σιέχ, Ισκάς, Πολυμένωφ (82’ Κούρος), Ατσίδης (69’ Ατσικνούδας)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2012_2013/a_topiko/aera_kleanthis/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments