Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πολύτιμη νίκη του Ορφέα

Πολύτιμη νίκη του Ορφέα

0
orfeas_iraklis
Dodekanisos

Έχοντας περισσότερη ουσία ο Ορφέας, κέρδισε 1 – 0 τον Ηρακλή Μαριτσών στο γήπεδο των Αγίων  Αποστόλων και πρόσθεσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό του στην προσπάθεια που κάνει για να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στην μεγαλύτερη του διάρκεια ωστόσο οι γηπεδούχοι είχαν ψυχή και πάθος και κυνήγησαν μέχρι και το τέλος το «τρίποντο». Τελικά τα κατάφεραν χάρις σε ένα γκολ που ήρθε στο 58’. Ήταν μια πολύ άτυχη στιγμή για τους φιλοξενούμενους γιατί ο Τσούφιος στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε τη μπάλα κατά λάθος στα δίχτυα της ομάδας του και έτσι έγινε το 1 – 0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.
Ο αγώνας είχε και δυο κόκκινες κάρτες. Στο 47΄την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε ο Φασάκης επειδή τράβηξε τον Αμπελά (δεύτερη κίτρινη). Στο 89’αποβλήθηκε και ο Τόσκα (με δεύτερη κίτρινη) για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Τόμπσον.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Βαγγέλης Κατσιδώνης (Παπαγιαννίδης, Καλκαβούρας). Στο 37’ ο Ορφέας ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα που έγινε στον Νίκα μέσα στην μεγάλη περιοχή.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΟΡΦΕΑΣ: Μαυρουδής, Τόσκα, Ζωάννου, Αδάμος, Μενίκος (50’ Οσάφι), Γιοβάνι (80’ Πολυχρόνης), Καργάκος, Αμπελάς, Ροδίτης, Νίκας, Τσαγκάρης
ΗΡΑΚΛΗΣ: Καστανάκης, Φασάκης, Λορέντζος, Τσούφιος, Τσαλώλης, Μαυρής (60’ Τόμπσον, 90’ Κ. Σαββάκης), Μπιλιάς, Χειμωνέττος, Χατζηκωνσταντής (67’ Παπακωνσταντής), Λενιού, Καρίκης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments