Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Ζντράβα/Μπεκίρογλου και Μαμαλίγγας/Τζουμάκας αήττητοι στην οκτάδα, 9ες  Μαθιουδάκη/Παρίση

Ζντράβα/Μπεκίρογλου και Μαμαλίγγας/Τζουμάκας αήττητοι στην οκτάδα, 9ες  Μαθιουδάκη/Παρίση

0
Dodekanisos

Μ ε επιτυχίες ολοκληρώθηκε για τις Ροδίτικες ομάδες η πρώτη μέρα του πανελλήνιου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ Juniors κ17 που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στις εγκαταστάσεις του SportsCamp Λουτρακίου.

Οι πρωταθλήτριες Δωδεκανήσου στην ηλικιακή κατηγορία κάτω των 17 ετών Γκιούλ Μπεκίρογλου και Κριστιάνα Ζντράβα ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ημέρας αήττητες στα δύο παιχνίδια του ομίλου με αποτέλεσμα να προκριθούν στα προημιτελικά της επόμενης ημέρας πρώτες στον όμιλό τους. Εκεί η ομάδα της Τελχινίδας, με μία καλή εμφάνιση απέναντι στις Αμελί – Γεωργία Μητσιάνη / Ξένια Ναυροζίδου, ελπίζει σε πρόκριση στους ημιτελικούς αγώνες τις διοργάνωσης.

Η δεύτερη ομάδα της Τελχινίδας, δευτεραθλήτριες Δωδεκανήσου, Ευρυδίκη Μαθιουδάκη και Χρυσή Παρίση, μία από τις νεότερες ηλικιακά ομάδες της διοργάνωσης, βρέθηκαν σε πολύ δύσκολο όμιλο καθώς η πρώτη τους αντίπαλος ήταν η εθνική ομάδα κ18 Ελένη, Αλεξόγλου / Μυρτώ Πασχαλάκη. Τα νεαρά κορίτσια έπαιξαν εξαιρετικά παρά την έλλειψη εμπειριών κέρδισαν τις καλύτερες εντυπώσεις και τoν θαυμασμό όλων και παρόλο που με δύο ήττες στον όμιλο δεν κατάφεραν να προκριθούν στον νοκ άουτ γύρο των προημιτελικών έδωσαν την υπόσχεση για ένα μέλλον γεμάτο επιτυχίες.

Στην αντίστοιχη κατηγορία των αγοριών, η ομάδα του Φοίνικα Ρόδου, Ευκλής Μαμαλίγκας και Αλέξανδρος Τζουμάκας έπαιξαν εξαιρετικά και προκρίθηκαν αήττητοι ως πρώτοι στον όμιλο τους, στους προημιτελικούς αγώνες της επόμενης μέρας. Εκεί θα πρέπει να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Γιώργου Δημητριάδη / Λεωνίδα Ράπτη και να προκριθούν στις 4 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Οι αγώνες αυτοί είναι νοκ άουτ και ο νικητής προκρίνεται στους ημιτελικούς της διοργάνωσης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων από τη Ρόδο:

Μαμαλίγκας / Τζουμάκας – Πέτσης / Σωτηρόπουλος 2 – 0 ( 21 – 17 21 – 14)

Μαμαλίγκας / Τζουμάκας – Δορδοκίδης / Κωτούλας 2 – 1 ( 22 – 24 , 22 – 20 , 15 – 13 )

Αλεξόγλου / Πασχαλάκη – Μαθιουδάκη / Παρίση 2 – 0 ( 21 – 19 , 21 – 10 )

Γκιόκα / Χατζή – Μαθιουδάκη / Παρίση 2 – 0 ( 21 – 14 , 21 – 18 )

Ζντράβα / Μπεκίρογλου  Ζαφειροπούλου / Κασαπάκη 2 – 1 ( 21 – 18 , 1455’21 , 15 – 11 )

Κατεμή / Κογκαλίδη – Ζντράβα / Μπεκίρογλου 0 – 2 ( 6 – 21 , 14 – 21 )

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments