Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ζήτησε συγγνώμη ο Αθανασίου

Ζήτησε συγγνώμη ο Αθανασίου

12
athanasiou pantelis
Dodekanisos

Συγγνώμη από την διοίκηση του Ιάλυσου για το ατυχές περιστατικό που έγινε την Κυριακή το απόγευμα μετά το τέλος του αγώνα με τον Ιωνικό ζήτησε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του νησιού μας Παντελής Αθανασίου. Ο παίκτης είχε κληθεί σε απολογία μετά από ένα επεισόδιο που είχε με μερίδα φιλάθλων του συλλόγου. Αναλυτικά, στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος αναφέρονται τα εξής:
«Συγκλήθηκε χθες 30/11/15 έκτακτο Δ.Σ υπό την προεδρία του κ. Χατζηνικήτα, με μόνο θέμα την κλίση σε απολογία του ποδοσφαιριστή της ομάδας Παντελή Αθανασίου. Ο λόγος της κλίσεως αφορούσε την απρεπή συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή με μερίδα φιλάθλων της ομάδας μας, που έλαβε χώρα μετά το πέρας της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης της Κυριακής 29/11/15 με αντίπαλο τον Ιωνικό Νίκαιας, εκτός (δρόμος) του Οικονομιδείου Γηπέδου Ιαλυσού. Ο ποδοσφαιριστής που προσήλθε φανερά μετανιωμένος, κατέθεσε τη δίκη του άποψη για το ατυχές περιστατικό και αφού πρωτίστως ζήτησε συγνώμη από την διοίκηση αλλά και από το φίλαθλο κοινό ( θα προβεί και σε δημόσια δήλωση) για αυτή του την συμπεριφορά, αποχώρησε. Το Δ.Σ λαμβάνοντας υπόψιν το όλο συμβάν και εξετάζοντας όλες τις παραμέτρους που αφορούν το αγωνιστικό και όχι μόνο τμήμα, αποφάσισε να επιβληθούν στον ποδοσφαιριστή τα προβλεπόμενα που ορίζονται από τον εσωτερικό κανονισμό και τα οποία θα του κοινοποιηθούν από τον γενικό αρχηγό της ομάδας. Η διοίκηση του Ιάλυσου καταδικάζει κάθε μορφή βίας είτε λεκτική, είτε σωματική, είτε εντός, είτε εκτός Οικονομιδείου Γηπέδου Ιαλυσού, με την ευχή τέτοια συμβάντα να μην επαναληφθούν ουδέποτε σε χώρους όπου ο λόγος ύπαρξης τους, είναι η ανάδειξη του αθλητισμού και η προβολή του πολιτισμού του τόπου μας».
Δηλώσεις Αθανασίου
Σε δηλώσεις που έκανε, ο έμπειρος παίκτης είπε:
Με αφορμή τη συμμετοχή μου στο ατυχές λεκτικό επισόδειο με μερίδα φιλάθλων της ομάδας μας, που διαδραματίστηκε στο χώρο του Οικονομιδείου Γηπέδου μετά τον κυριακάτικο αγώνα με τον Ιωνικό Νίκαιας, θέλω δημοσίως να ζητήσω συγνώμη για τα λεγόμενα μου που έν βρασμώ ψυχής ειπώθηκαν και τα οποία δεν τιμούν ούτε εμένα αλλά ούτε και τον οποιοδήποτε που έγινε αποδέκτης. Η συγνώμη μου αυτη προέρχεται από μια εκ βαθέων ώριμη σκέψη, κάνοντας την αυτοκριτική μου και είναι πέρα για πέρα ειλικρινής η διατύπωση της. Η μέχρι τώρα πορεία μου στην ομάδα του ΓΑΣ Ιάλυσος είτε εντός είτε εκτός αγωνιστικού χώρου, επιβεβαιώνει τον όρο “μεμονωμένο”, στο ατυχές αυτό περιστατικό. Είναι χαρά και τιμή μου να αγωνίζομαι στην ομάδα του ΓΑΣ Ιάλυσος που ως νεοφώτιστη, όλοι μαζί έχουμε καταφέρει να βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με την ελπίδα για ακόμη ψηλότερα. Δυστυχώς ή ευτυχώς λάθη στη ζωή όλοι κάνουμε, το σημαντικό όμως είναι η αναγνώριση αυτών και η μεταμέλεια. Αυτό λοιπόν πράττω εγώ, με την ευχή της πλήρους αποδοχής.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
cactus
cactus
8 years ago

Εσεις γιατι δεν ζητατε συγνωμη για τους οπαδους σας?

Vasilis antoniadis
Vasilis antoniadis
8 years ago

Πριν μιλήσεις μαλ…άχωνευτε για περί χωριού κτλπ να θυμάσαι οτι τρως ψωμάκι π@π@ρ@

giannis3
giannis3
8 years ago

syginithika………..

ουδέτερος
ουδέτερος
8 years ago

Βρήκες και τα κάνεις @@@@@@@@@@@. Εάν ήσουν σε άλλο χωριό θα σε είχανε καθαρίσει από την Κυριακή αλλά έχεις την υποστήριξη του μεγάλου καλός η κακός αυτή είναι η αλήθεια

tzampa magas
tzampa magas
8 years ago

[quote name=”cactus”]Εσεις γιατι δεν ζητατε συγνωμη για τους οπαδους σας?[/quote]
Μας δουλευεις φιλε ο χατζηνικητας ειναι ο αρχηγος τους!!

sports
sports
8 years ago

Ειστε μπαστουνοβλαχοι…Συγνωμη ζητησε ο ανθρωπος που κανενας απο εσας δεν εχει σιγουρα τα αντερα να ζητησει συγνωμη για οτιδηποτε.Κακομοιριδες ειστε και δεν αξιζετε ομαδα σε μεγαλη κατηγορια.Λυπαμαι τον χατζηνικητα που εχει τετοιο οραμα και ασχοληθικε με ομαδα χωριου.

Caja Laboral
Caja Laboral
8 years ago

Είναι ο μοναδικός στην Ρόδο που θα μπορούσε να γιγαντώσει ξανά είτε την Ρόδο είτε τον Διαγόρα… Επέλεξε Ιάλυσο, τον λόγο προσωπικά δεν τον γνωρίζω αλλά σίγουρα ο ίδιος γνωρίζει καλύτερα.

Όσο για τον Αθανασίου του δίνω 1000 δίκια για αυτά που είπε, κακώς τον έβαλαν να ζητήσει συγνώμη…

toundor
toundor
8 years ago

ta 15 tsoutsekia pou xtypousan ton paixti tou diagora giati den ta kaloun esto kai gia ta typika stin astynomia?em den thelei na xalasei i soupa o k dioikitis..

Mourinho
Mourinho
8 years ago

Toundor αυτά τα περί 15 ατόμων με ξεπερνάει επειςης την πλασματική ιστορία παλι που βγάλατε ρε γατακι είςαι απίστευτος για μάθε λιγο καλα πως εγινε το σκηνικό και μην μου πεις οτι συγκινήθηκες τωρα που ειναι Παικτης του διαγορα και του αο κατα βίας να ηταν ξερει οτι οι μαλακιες οι παλιές πληρώνονται .

toundor
toundor
8 years ago

[quote name=”Mourinho”]Toundor αυτά τα περί 15 ατόμων με ξεπερνάει επειςης την πλασματική ιστορία παλι που βγάλατε ρε γατακι είςαι απίστευτος για μάθε λιγο καλα πως εγινε το σκηνικό και μην μου πεις οτι συγκινήθηκες τωρα που ειναι Παικτης του διαγορα και του αο κατα βίας να ηταν ξερει οτι οι μαλακιες οι παλιές πληρώνονται .[/quote]
re teneke den vgalame kamia istoria emeis aytous pou eitan ekei akousame kai den eixan logo na poun psemeta.15 tsoutsekia tou tin epesan asxeta an varousan 3-4.kai nai tora pou einai stin oikogeneia tou diagora syginithikame ayto einai aytonoito kakourge.se dyskoli thesi o k dioikitis pali opos tote pou petousate petres apo ekso kai den ekane tipota.

Mourinho
Mourinho
8 years ago

Λοιπόν σαχλαμάρα pcakia απο την στιγμή που δεν ήσουν μπροςτα μην εκφέρεις άποψη άρχισε εκείνος τις μαλακιες όπως τότε που είχε κανει την κότα και εγω έπαιζα Ιαλυσο και τέτοια και χτύπησε πρώτος . Ξεχάσες εσυ που πήγε δικός σου να πάρει κασκόλ απο 14 χρόνο έξω απο το δημοτικό στάδιο και βάρεσατε έναν ;;;;; Χμμμμ τι σου θύμηζω τωρα μου φαίνεται οτι και εσυ εάν έβλεπες έναν δικό σου να πλακωνεται θα έπαιρνες μια καλή θέση στην σκιά και ποπ-κορν για θέαμα άντε νάνι τωρα κούρασες (toudor)

toundor
toundor
8 years ago

[quote name=”Mourinho”]Λοιπόν σαχλαμάρα pcakia απο την στιγμή που δεν ήσουν μπροςτα μην εκφέρεις άποψη άρχισε εκείνος τις μαλακιες όπως τότε που είχε κανει την κότα και εγω έπαιζα Ιαλυσο και τέτοια και χτύπησε πρώτος . Ξεχάσες εσυ που πήγε δικός σου να πάρει κασκόλ απο 14 χρόνο έξω απο το δημοτικό στάδιο και βάρεσατε έναν ;;;;; Χμμμμ τι σου θύμηζω τωρα μου φαίνεται οτι και εσυ εάν έβλεπες έναν δικό σου να πλακωνεται θα έπαιρνες μια καλή θέση στην σκιά και ποπ-κορν για θέαμα άντε νάνι τωρα κούρασες (toudor)[/quote]
telika parameneis vlakas esy den eksigeitai allios,pou kolaei to ti egine tote sto stadio re mpoufo xilioeipomeno ekeino to peristatiko,giayto milame tora ksypna kai tote an thymamai kala eixe dikous mas opadous kai oxi paiktes kai paragontes pou mpikan sti mesi na prostateysoun tous dikous sas.stamata na saliazeis edo mesa gia na min gineis rompa sto xorio