Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ζήτησε να περιμένουν

Ζήτησε να περιμένουν

0
DSCN0877
Dodekanisos
Εξελίξεις είχαμε στο θέμα της ένταξης του Σάββα Σκυλλαράκη στην ομάδα του Αστέρα Μασάρων, μέσα στο σαββατοκύριακο όπου εξέπνεε η διορία που είχαν δώσει οι άνθρωποι του στον ποδοσφαιριστή.
Ο πρόεδρος του Αστέρα, Τσαμπίκος Καμπαστάνας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με το νεαρό επιθετικό, ο οποίος τον ενημέρωσε ότι από χθες Δευτέρα, θα βρίσκεται στην Κρήτη, προκειμένου να δοκιμαστεί στον Α.Ο Χανίων.
Ο Σκυλλαράκης διαμήνυσε στον πρόεδρο των Μασαρενών, ότι εφόσον δεν «κερδίσει» ένα επαγγελματικό συμβόλαιο στην ομάδα των Χανίων, τότε θα επιστρέψει στο νησί μας και θα ενταχθεί στις τάξεις του Αστέρα, τηρώντας την αρχική προφορική συμφωνία που είχε κάνει με το σύλλογο, πριν από μερικές ημέρες.
Πάντως οι άνθρωποι του Αστέρα, δεν δείχνουν να ανησυχούν στην περίπτωση που ο Σκυλλαράκης πείσει με τις ικανότητες του τους Κρητικούς και ενταχθεί στο ρόστερ τους, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ» έχουν έτοιμη εναλλακτική λύση για την ενίσχυση της επιθετικής τους γραμμής.
Όπως όλα δείχνουν εξελίξεις αναμένονται στις αρχές της προσεχής εβδομάδας.
Άλλες πληροφορίες της «δσπορ» αναφέρουν ότι με το που τελειώσει η ενίσχυση της γραμμής κρούσης, ενδέχεται οι Μασαρενοί να κινηθούν και για άλλη μετεγγραφή, στο χώρο του κέντρου αυτή τη φορά.
Αυτό όμως θα εξαρτηθεί από τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου.
Από εκεί και πέρα, χθες οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα, επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, προκειμένου να συνεχίσουν την προετοιμασία τους.
Ο Κώστας Παπαδόπουλος δούλεψε πάνω στη φυσική κατάσταση, χωρίς να αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.
Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι το αυριανό φιλικό των Μασαρενών, με αντίπαλο τον Ηρακλή Μαριτσών, ακυρώθηκε, καθώς δεν συμφώνησαν στην ώρα έναρξης της αναμέτρησης. Έτσι το πρώτο φιλικό του Αστέρα, στην περίοδο της προετοιμασίας του είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο, με αντίπαλο την ΑΕΡΑ.

Δημήτρης Στούμπης (dimokratiki.gr)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments