Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Ζητάμε εξαίρεση του Μίαρη!»

«Ζητάμε εξαίρεση του Μίαρη!»

4
miaris diakof karag
Dodekanisos

Ανακοίνωση, μέσω της οποίας ζητάει την εξαίρεση του Μανώλη Μίαρη, με αφορμή την διαιτησία του στο σημερινό παιχνίδι με τους Ιππότες, εξέδωσε η διοίκηση του Ποσειδώνα Καρπάθου. Συγκεκριμένα:
«Την εξαίρεση του κ Μιαρη Μανώλη από τα παιχνίδια της ομάδας μας ζητάμε από την ΕΠΣΔ μετά και την σημερινή κάκιστη (απαράδεκτη) διατησία του στο παιχνίδι με τους Ιππότες όπου με τα σφυρίγματα του διαμόρφωσε το αποτέλεσμα στερώντας από την ομάδα μας την δυνατότητα να διεκδίκηση την νίκη που θα μας έδινε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Ο κύριος αυτός προφανώς ανεπαρκής για την κατηγορία μετέτρεψε την ανατροπή δυο μέτρα μέσα στην περιοχή σε φάουλ εκτός ,δεν έδωσε κόκκινη σε εκτός φάσης χτύπημα στο 46ο λεπτό ,έδωσε με περίσσια ευκολία το πέναλτι στους αντιπάλους μας ανέχτηκε το σκληρό παιχνίδι και στις καθυστερήσεις σε εκτός φάσης χτύπημα εντός της περιοχής σφύριξε λήξη αντί πέναλτι. Ζητάμε από την ΕΠΣΔ όπως εξαιρέσει τον εν λόγω διαιτητή από τα παιχνίδια του ΑΣΚ Ποσειδών και βέβαια αναμένουμε την έκθεση του παρατηρητή και την παραδειγματική του τιμωρία. Ο κ Μιαρης σήμερα ίσως μας στέρησε το δικαίωμα στην ελπίδα παραμονής στην Α’ Δωδεκανήσου».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
αγαπω το ποδοσφαιρο
αγαπω το ποδοσφαιρο
9 years ago

εχει εδω σαν και αυτον….να ηταν ο μονος…ειναι 5-6 σαν και αυτον και τους αφηνουν ακομα να σφυρανε…εχει και καλους…αλλα αυτοι οι 5-6 ειναι επιεικως επικινδυνοι…

Cactus
Cactus
9 years ago

ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ ΕΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΙΚΟ. ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΔΙΑΙΤΗΤΗ (ΝΥΝ ΚΑΙ ΤΕΩΣ) 0ΥΤΕ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΤΟΥ Α’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ.ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΓΕΙΕΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΑΗΔΙΑΣΑΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

FONTAN
FONTAN
9 years ago

Το καλοκαιρι στο Καρπαθικο τουρνουα τον ταιζαν και τον ποτιζαν!!!

μαριος
μαριος
9 years ago

τα ιδια εκανε και στον αγωνα Διμυλια – Νηρεας…εδωσε ενα ανυπαρκτο πεναλτι στη Διμυλια…