Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Ζήσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις”

“Ζήσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις”

6
mantikos
Dodekanisos
Για πρωτόγνωρες καταστάσεις έκανε λόγο ο προπονητής της Αναγέννησης Ιάλυσος Νίκος Μαντικός. Σε δηλώσεις που έκανε στο www.news12.gr τόνισε τα ακόλουθα:
“Τι καλύτερο να κάναμε δηλώσεις για ένα ωραίο παιχνίδι που έγινε. Και οι δυο ομάδες έπαιξαν ανοιχτό ποδφόσφαιρο. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Θα μπορούσαμε να συγχαρούμε τους παίκτες διότι αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές. Δυστυχώς όμως κάποιοι ήθελαν στο τέλος να είναι αυτοί οι πρωταγωνιστές. Ξέφυγαν τελείως. Πολλοί φίλαθλοι μπήκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια και αυτό που είδαν τα μάτια μου δεν το έχουν ξαναδεί. Είμαι τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο. Έχω γυρίσει πολλές έδρες αλλά αυτά που έγιναν στο τέλος είναι πρωτόγνωρα και με λυπούν. Πας να παίξεις ποδόσφαιρο και δεν γνωρίζεις αν θα επιστρέψεις στο σπίτι σου. Κάποια στιγμή κάποιος πρέπει να βάλει μια τάξη σε αυτά τα θέματα. Ας μη μιλήσω παραπάνω γιατί το πρωτάθλημα δεν τελείωσε. Αν το κάνω θα τιμωρηθώ και δεν είναι της ώρας. Η ομάδα με χρειάζεται μέχρι το τέλος. Έχει ακόμα πολύ δρόμο.”
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
panos
panos
13 years ago

Kirie mantike giati den mas les kai ta mpinelikia pou erixnes esy kai o Kos karampis ston pitsirika ton xatzigeorgiou..ksereis poion enwo to mpakaki pou epeze mprosta ston pago sou..san den ntrepestai re zeitate kai ta resta apo pano..ntropi sas re..eistai gnwsti gia to poso proklitikoi eistai..pote den tha paretai protathlima..den goustarei kanenas auti tin omada parte to idisi..

ialisos
ialisos
13 years ago

parte to xampari mia zwi tha eiste apo katw mas

trianta
trianta
13 years ago

ree fouko eseis dn brizate?

stefanos
stefanos
13 years ago

to kalitero den to eipate omos pos steilate savato vradi paragonta tis omadas pou diaskedaze stin ialiso mazi me tin kopela tou sto nosokomeio

triantenos
triantenos
13 years ago

to kratousame gia eklpliksi gia uato dn to pame

triantenos
triantenos
13 years ago

auto*