Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Ζήκας: «Κινητοποίηση και προβολή!»

Ζήκας: «Κινητοποίηση και προβολή!»

0
marathonios sinentefksi4
Dodekanisos

Aνάμεσα στους εκπροσώπους των φορέων που βρέθηκαν στην Αθήνα για τη παρουσίαση του 2ου Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου, που θα γίνει στις 26 Απριλίου 2015 ήταν και ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου κ. Βασίλης Ζήκας.
Μιλώντας για την κορυφαία αθλητική εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί στο τρέχον έτος, ο κ. Ζήκας, είπε:
«Η Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, ως συνδιοργανωτής συμμετέχει στην υλοποίηση του 2ου Διεθνή Μαραθωνίου Ρόδου (Rhodos Marathon) διασφαλίζοντας την επιτυχία κυρίως στο τεχνικό μέρος με τα πολύ έμπειρα και δοκιμασμένα στελέχη που διαθέτει.
Ο 2ος Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου (Rhodos Marathon) εκτός από τον Μαραθώνιο δρόμο ο οποίος θα πραγματοποιηθεί σε μία καταπληκτική διαδρομή δίπλα στη θάλασσα, περιλαμβάνει παράλληλους δρόμους 10.000 μ., 5.000 μ. 1.000 μ. και πολιτιστικές εκδηλώσεις από πολλούς τοπικούς φορείς.
Έτσι δίνεται η ευκαιρία συμμετοχής σε αθλητές και αθλούμενους όλων των ηλικιών, φτάνοντας μέχρι τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων.
Λόγω δε της θέσης της στον “Τουριστικό χάρτη” η Ρόδος θα υποδεχτεί πολλές συμμετοχές από το εξωτερικό λόγω της έναρξης της τουριστικής περιόδου, από την υπόλοιπη Ελλάδα, την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και το νησί της Ρόδου.
Η άριστη συνεργασία μεταξύ των συνδιοργανωτών φορέων (Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, του Δήμου Ρόδου και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου) και η συμμετοχή όλων των φορέων του νησιού στην προσπάθεια μας, κινητοποιεί σωματεία, συλλόγους, εθελοντικές ομάδες να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που θα λάβουν μέρος οι πρωταθλητές και πρωταθλήτριες από τα νησιά μας όπως η πρωταθλήτρια Ουρανία Ρεμπούλη, αθλήτρια του Γ.Σ.Ν. Λέρου η οποία ήταν 3η στο Μαραθώνιο της Αθήνας 2014 .
Στοχεύουμε στην Αθλητική συμμετοχή – κινητοποίηση των πολιτών του νησιού όλων των ηλικιών και την προβολή μέσα από τους επισκέπτες – συμμετέχοντες την σπάνια φυσική και αρχιτεκτονική ομορφιά της Ρόδου».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments