Αρχική Αθλητικά νέα Ζευγάρωσε τις νίκες του

Ζευγάρωσε τις νίκες του

0
Dodekanisos

Την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Απόλλωνας Απολλώνων , αφού κέρδισε στην έδρα του με 3-1 τον Νηρέα, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου της Β΄κατηγορίας.

Στο γήπεδο των Απολλώνων έγινε καλό παιχνίδι με τους γηπεδούχους να ξεκινούν τον αγώνα αποφασιστικά και στο 11΄, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπατέστα, ο Πετρόπουλος με κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Στο 19΄ο Πετρρόπουλος έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε σε χέρι αμυντικού και ο διαιτητής καταλόγισε το πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Μακαρούνας και έκανε το 2-0. Στο 28΄πάλι ο Μπατέστας εκτέλεσε το φάολυ, απέκρουσε προσωρινά ο τερματοφύλακας και ο Πονήρης με κοντινή κεφαλιά σημείωσε το 3-0, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι( που έμειναν μακριά από άλλες εμφανίσεις) μετά το 60΄πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν το σκορ σε 3-1 με σουτ του Μοσκιού έξω από την περιοχή.

Διαιτησία Καραγιάννης-Κουλουρίδης-Δημητριάδης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΠ.: Σεντονάς Στ., Μπατέστας, Ζουρούδης,  Μπαϊράμης, Ορφανός, Πονήρης, Παναής(55΄λ.τ. Καλαμαράς), Μακαρούνας, Δάσσιος(84΄ Σεντονάς Φ.), Πλάτσης(88΄Κυριαζής), Πετρόπουλος(75΄Διακοβασιλείου).

ΝΗΡΕΑΣ: Κοντογιάννης, Ζούρδης Φιλ., Κυριακάκης(80΄Φλεβάρης Μιχ.), Μοσκιού, Καρίνος, Χριστοδούλου, Τσίγκρηλας(75΄Ζούρδης Μερκ.),Σινάνι, Μάτσης ΑΠ., Ραφτόπουλος(95΄Μάτσης Π.)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments