Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Ζευγάρωσε τις νίκες το παιδικό (pics & video)

Ζευγάρωσε τις νίκες το παιδικό (pics & video)

0
telxinis diagoras efivoi
Dodekanisos

Στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε το
Σάββατο το βράδυ στο Βενετόκλειο για το πρωτάθλημα Παίδων, ο ΡΣΦΠ Τελχινίς πήρε, έστω και δύσκολα, τη νίκη από το συμπολίτη του Διαγόρα.
Στο 1ο σετ και οι δύο ομάδες έκαναν πολλά λάθη αλλά η εμπειρία του Σταύρου Ρουσέττου έκανε τη διαφορά και έδωσε το σετ στην Τελχινίδα.
Στο επόμενο σετ ο Διαγόρας ήταν καλύτερος και με κορυφαίους τον Γιάννη Δικαστόπουλο και τον Βασίλη Αλεξίου κατάφερε να φέρει το παιγνίδι στο 1-1 σετ.
Δυναμικά ξεκίνησε ο «γηραιός» και στο 3ο σετ όπου προηγήθηκε ακόμα και με 11-17. Στο σημείο αυτό το σερβίς του Κώστα Χειμωνέττου έφερε πολλούς άσσους και κόντρα επιθέσεις στους γηπεδούχους οι οποίοι με ένα σερί 10-0 έκαναν το 21-17 για να πάρουν τελικά το σετ με 25-21.

Στο 4ο σετ οι ομάδες αν και πήγαιναν μαζί στο σκορ έως το 16-16 αλλά οι πολλές φάσεις που κρίθηκαν ψηλά στο φιλέ έδωσαν στην ευκαιρία στο Γιώργο Χατζηγεωργίου να κερδίσει πολλούς πόντους και να δώσει το σετ και τον αγώνα στην Τελχινίδα.
ΡΣΦΠ Τελχινίς – ΓΣ Διαγόρας 3-1 σετ σε 89΄( 25-21, 21-25, 25-19 και 25-18)
Διαιτητές του αγώνα ήταν ο Σάκης Κυπριώτης και ο Νίκος Χατζησταυρίδης.
Τελχινίς: (Νίκος Τσιντομηνάς, Μιχάλης Τσιμισίρης) Σταύρος Ρουσέττος, Αλέξης Πλαστρούγγης, Σωκράτης Πρεσβύρης, Λέντσι Ορμενάι, Γιάννης Σαρικάς, Γιώργος Χατζηγεωργίου, Κώστας Χειμωνέττος, Κωνσταντίνος Κεσίδης, Φρατζής Αράπης, Ντάνιελ Σίμου, Κρίστιαν Χατζημανώλης και Στέλιος Χαριστής (λίμπερο)
Διαγόρας: (Πάνος Δικαστόπουλος) Γιάννης Δικαστόπουλος, Αλέξης Παπαστάμος, Ριχάδρος Πλατής, Γιώργος Δεληγιώργης, Αλέξανδρος Πάντζος, Αλέξανδρος Δεληγιώργης, Μηνάς Πλατής, Γιώργος Καζουλάκης και Βασίλης Αλεξίου.

{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2012_2013/alla_spor/volei/telxinis_dia_efivoi/] width=[150] height=[150]}
{youtube}XukA7BDyxJM{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments