Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ζαχαριάς: «Θα συνεχίσουμε το έργο μας»

Ζαχαριάς: «Θα συνεχίσουμε το έργο μας»

0
Dodekanisos

Οριστικά στο τέλος του Μάη θα γίνει η γενική συνέλευση στον Διγενή Κοσκινού που σκοπό θα έχει την αναδιάρθρωση του διοικητικού συμβουλίου μετά την απόφαση του προέδρου Μιχάλη Ψύλλου να μην συνεχίσει από την ίδια θέση. Όπως όλα δείχνουν μέχρι και αυτή την ώρα, ο νέος πρόεδρος θα είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής αλλά και μέλος της διοίκησης του συλλόγου Τσαμπίκος Ζαχαριάς δεδομένου ότι δεν υπάρχει κανένα άλλο ενδιαφέρον.

Ο ίδιος σε δηλώσεις που έκανε, τόνισε για μια ακόμα φορά ότι «θα διατηρήσουμε τον ίδιο προπονητή και θα συνεχίσουμε με ακριβώς την ίδια φιλοσοφία. Να παίξουν δηλαδή νεαροί ποδοσφαιριστές. Θα συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε πολύ καλά τα τελευταία χρόνια. Θέλουμε να οργανώσουμε ακόμα καλύτερα τις Ακαδημίες μας και να μπορέσουμε να πάρουμε μέρος και στο Παιδικό αλλά και στο Εφηβικό πρωτάθλημα»

Ο ίδιος σε ερώτηση για το αν πραγματικά το θέλει να είναι ο νέος πρόεδρος ή το κάνει απλά και μόνο επειδή ο σύλλογος έχει ανάγκη, απάντησε:

«Είμαι από μικρό παιδί στον σύλλογο και δεν θα μπορούσα να τον αφήσω έτσι. Δεν είναι ότι πραγματικά το θέλω να γίνω πρόεδρος αλλά θέλω να βοηθήσω την ομάδα απ’ όποιο πόστο και αν μου ζητηθεί. Είμαστε μια παρέα που έχουμε ξεκινήσει κάτι τα τελευταία χρόνια και δεν θα το αφήσουμε έτσι τώρα. Θέλουμε να συνεχίσουμε το  έργο μας».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments