Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Φιλίππου: «Έχουμε πολλά παράπονα από το Δήμο»

Φιλίππου: «Έχουμε πολλά παράπονα από το Δήμο»

0
filipou nikos
Dodekanisos

Την δυσαρέσκεια του για το γεγονός ότι ο σύλλογος ακόμα δεν έχει λάβει απάντηση ακόμα στο αίτημα που είχε κάνει εδώ και δυο χρόνια (!) στον Δήμο Ρόδου προκειμένου να του παραχωρηθεί το γηπεδάκι στον Άγιο Δημήτριο εξέφρασε με δηλώσεις του στην εκπομπή του Δημήτρη Δραγάτη στο ραδιόφωνο του Παλμού 99.5, ο πρόεδρος του Ευαγόρα Νίκος Φιλίππου. Ο ίδιος επεσήμανε πως «θέλουμε έναν δικό μας χώρο για να μπορεί ο σύλλογος να λειτουργήσει καλύτερα. Είμαστε έτοιμοι να μετατρέψουμε αυτόν τον χώρο σε κάτι πολύ καλό όπου θα εξυπηρετηθεί η ομάδα μας που δεν έχει έναν δικό της χώρο αλλά και όλα τα παιδιά της περιοχής. Δεν ζητάμε κάτι παράλογο αλλά δυστυχώς εδώ και δυο χρόνια δεν έχουμε λάβει ακόμα απάντηση».

Σχετικά με την πρόσφατη αγωνιστική περίοδο, επεσήμανε πως «ήταν πολύ εποικοδομητική για τον Ευαγόρα και είμαστε ικανοποιημένοι από την πορεία της ομάδας όπου σώθηκε άνετα ενώ για μια ακόμα φορά χρησιμοποιήθηκαν νεαροί ποδοσφαιριστές, κάτι που είναι πολύ βασικό. Το ίδιο θα συνεχίσουμε να κάνουμε και του χρόνου. Δεν πρόκειται να αλλάξουμε τη φιλοσοφία μας».

Σε ότι έχει να κάνει με το θέμα της παραμονής ή όχι του προπονητή Γιάννη Καμίτση τόνισε χαρακτηριστικά ότι «θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments