“Υποστηρίζουμε τον ιερό αγώνα που κάνει η Ρωσία”

0
Dodekanisos

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν δήλωσε ενώπιον του Ρώσου ομολόγου του Βλαντιμίρ Πούτιν ότι η χώρα του υποστηρίζει όλες τις αποφάσεις του προέδρου.

«Η Ρωσία έχει ξεσηκωθεί τώρα σε έναν ιερό αγώνα για να υπερασπιστεί την κυριαρχία και την ασφάλειά της. Πάντα υποστηρίζαμε και συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε όλες τις αποφάσεις του Προέδρου Πούτιν», είπε ο Κιμ στον Ρώσο ηγέτη κατά την έναρξη των διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο στην περιοχή Αμούρ της Σιβηρίας.
Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας είπε ότι «η συνάντηση με τον Πούτιν θα ανεβάσει τις σχέσεις μεταξύ των δύο σε ένα νέο επίπεδο προς όφελος των λαών των δύο χωρών.
«Ελπίζω ότι θα είμαστε πάντα μαζί στον αγώνα ενάντια στον ιμπεριαλισμό», είπε, προσθέτοντας ότι οι σχέσεις με τη Μόσχα είναι αυτή τη στιγμή η ύψιστη προτεραιότητα της Βόρειας Κορέας».

«Η αλήθεια, πρώτα απ ‘όλα, είναι ότι η Βόρεια Κορέα είναι ο στενός μας γείτονας. Και παρά τα όποια “σχόλια” ή “κλάματα” από το εξωτερικό, θα οικοδομήσουμε σχέσεις με τους γείτονές μας με τρόπο που είναι ωφέλιμο για εμάς και ωφέλιμο για τους γείτονες», είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ στα ΜΜΕ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments