Αρχική Ροδίτικα δελτία τύπου Υποψήφιος με τον Γιώργο Χατζημάρκο ο Στέργος Στάγκας

Υποψήφιος με τον Γιώργο Χατζημάρκο ο Στέργος Στάγκας

0
Dodekanisos

Την υποψηφιότητα του Στέργου Στάγκα, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου.

Ο κ. Στάγκας, πρώην Δήμαρχος Ιαλυσού επί τρεις τετραετίες (1999 – 2010) και Ειδικός Σύμβουλος για Ευρωπαϊκά Προγράμματα σε πέντε Υπουργεία, συνεργάτης του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου στην τρέχουσα θητεία, αρμόδιος για τεχνικά θέματα, αναφέρει στη δήλωσή του, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να πορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο στις περιφερειακές εκλογές:

«Η πενταετία 2014 – 2019, καταγράφεται στη ιστορία της Αυτοδιοίκησης του Νοτίου Αιγαίου ως μια περίοδος προκλήσεων, υπερβάσεων αλλά και επιτευγμάτων, ο αντίκτυπος και τα οφέλη των οποίων δεν περιορίστηκαν στο σήμερα, αλλά εκτείνονται χρονικά στο μέλλον, διαμορφώνοντας ένα νέο περιβάλλον ευκαιριών και δυνατοτήτων για τα νησιά μας.

Η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου, υπό τον Περιφερειάρχη, Γιώργο Χατζημάρκο, κατέστη  Πρωτοπόρα με αξιοζήλευτες και εντυπωσιακές επιδόσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο και να φέρει επανειλημμένα μόνο ΠΡΩΤΙΕΣ καθιστώντας τα νησιά μας τον πλέον αξιόπιστο φορέα Αυτοδιοίκησης.

Πρωτοστάτης ιστορικής σημασίας ΤΟΛΜΗΣΕ, ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ, ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ να φυσήξει στο Νότιο Αιγαίο ένας «ΑΝΕΜΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» με πάνω από 500 έργα.

Με αποφασιστικότητα και ΣΧΕΔΙΟ.

Πέτυχε ο άνθρωπος και η μηχανή να είναι σε πλήρη ΑΡΜΟΝΙΑ.

Ένας σπουδαίος άνθρωπος που αφιέρωσε τη ζωή του για τους ανθρώπους των νησιών μας.

Εγώ με την σειρά μου ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ την πλήρη στήριξη στις νέες αρχές και ιδέες, έργα δράσεις και ενέργειες που αυτός πρεσβεύει και μεταλαμπαδεύει σ ‘όλους τους συνεργάτες του.

Για αυτό είμαι στο πλευρό του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, να δώσουμε ΜΑΖΙ  νέες μάχες, γιατί εμείς θέλουμε, ξέρουμε, μπορούμε να πάμε ακόμη ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ!»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments