Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Υπό το βλέμμα των Ομοσπονδιακών το final-4 του κυπέλλου Γυναικών

Υπό το βλέμμα των Ομοσπονδιακών το final-4 του κυπέλλου Γυναικών

0
Dodekanisos

Μια πολύ καλή ευκαιρία να αξιολογήσουν και σε επίσημους αγώνες τις νεαρές αθλήτριες που αγωνίζονται με τις ομάδες τους στο Final-4 των γυναικών θα έχει το κλιμάκιο των ομοσπονδιακών προπονητών που βρίσκεται τις μέρες αυτές στα Δωδεκάνησα.

Ο υπεύθυνος Ανάπτυξης της Ομοσπονδίας Βόλεϊ κ. Χρήστος Ντόζης, ο προπονητής της εθνικής Παγκορασίδων και ο Τεχνικός Σύμβουλος και Ταμίας του ΔΣ της ΕΟΠΕ κ. Τάκης Καβαλιεράκης μετά από πρόσκληση της ΤΕ ΕΟΠΕ Δωδεκανήσου ήρθαν με σκοπό να καταγράψουν τα ταλαντούχα παιδιά στα Δωδεκάνησα και να προβάλουν το άθλημα στα Δημοτικά Σχολεία.

Οι έμπειροι και καταξιωμένοι προπονητές παρακολούθησαν προπονήσεις ομάδων στο νησί της Ρόδου και κατέγραψαν τα ταλαντούχα παιδιά που θα καλέσουν στις συγκεντρωτικές προπονήσεις τους επόμενους μήνες ενώ την Παρασκευή επισκέφτηκαν τα Δημοτικό Σχολείο Παστίδας και το 3ο Δημ. Σχολείο Ρόδου και έκαναν μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση του βόλεϊ στους μικρούς μαθητές.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, στο κλειστό γήπεδο Βενετόκλειο, έκαναν ενημερωτικό σεμινάριο στους καθηγητές Φυσικής Αγωγής της α/θμιας και β/θμιας εκπαίδευσης.

Τις επόμενες ημέρες το κλιμάκιο των ομοσπονδιακών προπονητών θα επισκεφτούν το Καστελόριζο και την Κω.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments