Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα “Ξυπνάτε, γιατί σας βλέπω μετανάστες στον τόπο σας…”

“Ξυπνάτε, γιατί σας βλέπω μετανάστες στον τόπο σας…”

0
Dodekanisos

Γράφει ο Νίκος Πρασσάς

«Βεβαίως και στην εποχή του κορωναϊού μπορεί να κάνει σεξ ένα ζευγάρι. Μόνο να αποφεύγουν τα φιλιά. Ας κάνουν σεξ χωρίς να φιλιούνται. Ο κίνδυνος προέρχεται από τα φιλιά, τα φταρνίσματα». Αναστασία Κοτανίδου, αναπλ. καθηγήτρια Πνευμονολόγος.
Ο ευγενής πατέρας μου, αν άκουγε όλη αυτή την αηδία, θα της έλεγε «Έλα, να στο δείξω από πού τό ‘χει η μάνα μου»!

Και επειδή ο κοινωνικός άνθρωπος που παρακολουθεί το μέχρι στιγμής σκορ στο παιχνίδι του Τσοπανιακού – Προβατά να είναι 3–0, εάν συνεχίσει να παραμένει στον καναπέ και να μην αντιδρά, τότε οι θρασείς και οι βλάκες θα τον κερδίσουν σε όλα τα επίπεδα και η μάσκα θα γίνει αναγκαίο ενδυματικό αξεσουάρ, όπως η γραβάτα στον γυμνό εραστή της σέξυ πόρνης του κίναιδου εκβιαστή νταβατζή και υποψήφιου βο(υ)λευτή κυβερνητικού κόμματος λόγω «φύλου» που είναι και της μόδας, κι ας κατέχει και τα βίντεο ως επαγγελματίας εκβιαστής του ποινικού κώδικα. Δεν ξέρω αν κι αυτή η πρακτική τού «μόδα είναι, θα περάσει», και η σπάθα του μετανάστη θα συναγωνιστεί επιτέλους με την ηρωική θαμμένη και ελληνική από τα 200 Χρόνια συνεχιζόμενης Σκλαβιάς, για να πάρει φωνή ξανά η Ρωμιοσύνη πριν θεριέψει και τους πάρει όλους και τους σηκώσει, κι ακόμη παραπέρα στον Αγύριστο.


Πάμε να θυμηθούμε τώρα κάτι από αυτά που δεν ζει πλέον ο φυλακισμένος πολίτης, ο οποίος τρώει καθημερινά σφαλιάρες αναμεταξύ τηλετύφλωσης, κοροδοϊού, λεωφορείου συνωστισμού και μετρό γωνία κουραφέξαλα αχρήστων και αχρείαστων κυβερνήσεων. Ή από δηλώσεις απαίδευτων κι ανειδίκευτων «ειδικών» άνευ πείρας, εμπειρίας και επιστημοσύνης για να κοιμάται τον Ύπνο του Αδίκου με αυτά που έρχονται το βράδυ που δεν βλέπει!
:

– Ανέβηκα την οδό Αχαρνών το πρωί, με ρίσκο ομολογώ, για κάποια δουλειά και όποτε συναντούσα Έλληνα με έπιανε η πατριωτική συγκίνηση και ήθελα να φωνάξω, «Γειά σου πατρίδα».
– Κάνε και μια βόλτα προς στην Κυψέλη, φοβάσαι να περπατάς, νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε άλλη χώρα.
– Πριν από αρκετά χρόνια είχα πάει σε ένα φιλικό μου σπίτι. Ο οδηγός του ταξί κλείδωσε τις πόρτες και μου είπε, αν θέλω να επιστρέψω, να καλέσω πριν από την 12:00 τα μεσάνυχτα, γιατί αργότερα δεν έρχονται στην περιοχή. Υποβιβάστηκε μια όμορφη γειτονιά της Αθήνας. Οι ιδιοκτήτες πουλήσανε όσο-όσο τα σπίτια τους και φύγανε.
– Ειδικά, όταν σουρουπώσει και μετά αν κάνεις το λάθος και περάσεις με ποδήλατο από εκείνα τα μέρη το λιγότερο είναι ότι θα γυρίσεις με τα πόδια. Πολλά περιστατικά κλοπής δια της βίας. Το σχέδιο καλά πάει, κάποια στιγμή όλοι αυτοί θα τους διώξουν από εκεί και όλο το κέντρο θα έχει περάσει σε ξένα χέρια για ένα κομμάτι ψωμί για να μην πω ότι το περισσότερο έχει αλλάξει χέρια.

– Φίλοι μου, ξεχάσατε όμως να πείτε το σπουδαιότερο. Στις ΗΠΑ σε μελέτες του αντίστοιχου Υπ. Εσωτερικών, η πρώην υπουργός επί Τραμπ, που είχε διεξαγάγει την έρευνα μέσω επιστημονικής επιτροπής κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα μαγαζιά και οι οικείες στο κέντρο των μεγαλουπόλεων καταστράφηκαν οικονομικά λόγω των «συντεταγμένων» διαμαρτυριών των πολιτών που ανελάμβαναν μετά το έργο της οικονομικής καταστροφής την αντίστοιχη υλική τους οι «αλληλέγγυοι», οι «αναρχικοί» κι «αντίφα», ώστε να πέσει η ζήτηση της ενοικίασης, να καταστραφεί η οικονομική αξία τους λόγω «υπερφορολόγησης», και σήμερα μετά τα επανειλημμένα «lock downs» να αγοραστούν για ένα κομμάτι ψωμί όλες οι κεντρικές περιοχές των πόλεων από τους «φιλάνθρωπους» επενδυτές του εμβολίου!

Δηλαδή τα αφεντικά πληρώνουν τους δήθεν αριστερούς υπαλλήλους τους για να κάνουν «ιδεολογικά» και «νόμιμα» την (βρωμο)δουλειά. Εκτός αν είναι τόσο ηλίθιοι οι επαναστάτες του γλυκού νερού για να επωφελείται στο τέλος πάντα το «κακό» ..Κεφάλαιο! Το 2004 είχα ρωτήσει τον πρώτο εξάδελφό μου Διοικητή της Ασφάλειας Βόλου για το πόσοι είναι οι μετανάστες στην Ελλάδα, και μου είχε πει ότι οι «εγγεγραμμένοι» υπερβαίνουν τα 4.000.000. Σήμερα όλοι δε οι πορδηπουργοί πρώην και νυν ελληνόφωνοι, νεοεκκολαπτόμενοι αρχηγίσκοι (δήθεν) κομμάτ(ι)ων, σχηματισμών και οργανώσεων μαθητευόμενοι από τα τμήματα κατασκοπείας των Πρεσβειών και Μασωνάτων τύπου Τζήμερου, Καζάκη κ.ά., επαναλαμβάνουν πώς είναι «περήφανοι» ότι «η ελληνική κοινωνία αλλάζει και γίνεται πολυπολιτισμική με την πολυφυλετικότητα», και πόσο «ευτυχισμένοι» αισθάνονται που βλέπουν στον δρόμο ζευγάρια να είναι διαφυλετικά και διαπολιτισμικά, π.χ. όπως «μαύρος με λευκή γυναίκα», για να αποσπάσουν την ψήφο των μελλοντικών πολιτών του Ελλαδιστάν.

Αφού δεν ασχολήθηκε ποτέ και κανείς από δαύτους με τα αληθινά προβλήματα των ιθαγενών γηγενών Ελλήνων πολιτών μετά την συστηματική κι οργανωμένη καταστροφή τους. Ξυπνάτε, πατριώτες, γιατί σας βλέπω ήδη μετανάστες στον τόπο σας, όσο και μειοψηφία στους εισαγόμενους και επιδοτούμενους «μετανάστες» της διεθνούς συμφωνίας που υπέγραψε ο (ντονμές) ελληνόφωνος και πρώην καταληψίας σχολικών κτιρίων Τσίπρας στον ΟΗΕ, για τα 38.000.000 ξένων εισβολέων στην πρώην Γη των Ελλήνων. Και σήμερα ήδη διαμελισμένη στους κρυφούς χάρτες του Διεθνούς Συστήματος Οργανωμένου Εγκλήματος και κατανεμημένη στα λαίμαργα στόματα των περιοίκων Κατακτητών ελληνικών εδαφών κι όχι «γειτόνων».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments