Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα «Xυδαιότητα, βαρβαρότητα και κατάντια!»

«Xυδαιότητα, βαρβαρότητα και κατάντια!»

0
Dodekanisos

Άστραψε και βρόντηξε για μια ακόμα φορά για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς ο γιατρός και ερευνητής Κωνσταντίνος Φαρσαλινός. Ο ίδιος έκανε λόγο μεταξύ άλλων για «χυδαιότητα και κατάντια» με ανάρτηση του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Φαρσαλινός:


«Τα στοιχεία είναι ξεκάθαρα σχετικά με την προστασία (έστω μερική, και απ’ ότι φαίνεται περιορισμένη χρονικής διάρκειας τουλάχιστον για τη μόλυνση) που προσφέρουν τα εμβόλια. Αυτό είναι το κύριο κριτήριο που πρέπει να έχει κάποιος για την επιλογή του. Μαζί με τον προσωπικό του κίνδυνο (ανάλογα με ηλικία και συνοσηρότητες). Kαι τις γνωστές σπάνιες παρενέργειες. Kαι τις οποίες αβεβαιότητες σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων.

Με δεδομένο ότι τα εμβόλια δεν παρέχουν μακροχρόνια προστασία από τη μόλυνση (θα δούμε τι συμβαίνει και για τη βαριά νόσο). Kαι δεν μπορούν να εξαλείψουν τον ιό και τη νόσο. H υποχρεωτικότητα δια των νομοσχεδίων άδειας άνευ αποδοχών και κατάργησης ασφαλιστικής κάλυψης είναι βιασμός της Δημόσιας Υγείας, χυδαιότητα, βαρβαρότητα και κατάντια για το δυτικό πολιτισμό.

Η αδυναμία της επιστήμης να εξαφανίσει τον ιό και η ανεπάρκεια των αρχών να διαχειριστούν το πρόβλημα, σίγουρα έχουν εκθέσει πολλούς ανεπανόρθωτα. Όμως αυτό δεν μπορεί να δικαιολογήσει τέτοιες χυδαιότητες. Oύτε μπορεί να οδηγήσει σε συμπεριφορές προς την κοινωνία σα να πρόκειται για αγέλη προβάτων».

Διαβάστε ΕΔΩ και άλλα άρθρα της κατηγορίας “Ελεύθερη Πένα”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments