Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Χτύπησαν» στην …κόντρα!

«Χτύπησαν» στην …κόντρα!

0
rodiakos panigiria
Dodekanisos

Ένα μέτριο παιχνίδι ποιοτικά, πραγματοποιήθηκε στο ΕΑΚ για το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου ανάμεσα στον Ροδιακό και τον Ατρόμητο Διμυλιάς το οποίο όμως πρόσφερε απλόχερα πολλά γκολ στον κόσμο που έδωσε το παρών στο γήπεδο για να τα παρακολουθήσει. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κερδίσουν με το ευρύ 4 – 1. Οι παίκτες του Ροδιακού, ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους, και προηγήθηκαν με τον Κοντουδιό, μετά από ωραία κάθετη μεταβίβαση του Αντωνιάδη. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν καλό ρυθμό και στο 38′ ο Κλάψης από θέση τετ α τετ δεν κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του και έτσι οι παίκτες του Ροδιακού, πήγαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 1-0. Οι φιλοξενούμενοι στην επανάληψη ανέβηκαν ψηλά και το πλήρωσαν στην φάση του 54′ όπου ο Κοντουδιός με μια διαγώνια μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, έβγαλε μόνο του τον Κλάψη, που προχώρησε και πλάσαρε ψύχραιμα κάνοντας το 2-0. Οι παίκτες του Ατρόμητου προσπάθησαν, έμειναν ψηλά, και στο 70′ σε μια σύγχυση μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων, ο Φλεβάρης με κοντινό σουτ μείωσε σε 2-1. Στο 78′ όμως, ο Τσιμπούκας έκανε ωραία ατομική ενέργεια, απέφυγε δύο παίκτες μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα κλειδώνοντας έτσι την υπόθεση νίκη για τον Ροδιακό, 3-1. Στο 89ο λεπτό ο Χρυσοχός με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 4-1 για τους γηπεδούχους, σημειώνοντας έτσι μια άνετη, όπως εξελίχθηκε αλλά πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα του Ροδιακού.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Γιαννουκάς (Αχιολάς, Διακοφιλιππής)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΡΟΔΙΑΚΟΣ: Κνιφάτι, Τσιμπιδάκης, Κλάψης, Τσακίρης, Μάκρας, Τρίγγας, Κοντουδιός (86′ Μαλλιάκας), Ζαμαντάκης (85′ Μπιλιάς), Αντωνιάδης, Χρυσοχός, Τσιμπούκας (80’ λ.τ. Κελεπέρας)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Δ. : Καραμπάς, Αρφαράς, Σαβέλος (70′ Μαγγίδης), Φλεβάρης, Κρητικός, Παστός, Θυριάκης (85′ Μυραλλάκης), Ρουμελιώτης, Κασέρης (62′ Καρίκης), Καραμολέγκος, Ζουρούδης.

Αλέξανδρος Δραγάτης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments