Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Συγχαίρουμε την …ιπποτική συμπεριφορά!»

«Συγχαίρουμε την …ιπποτική συμπεριφορά!»

0
7
Dodekanisos

Με αφορμή το παιχνίδι του Σαββάτου μεταξύ των Ιπποτών και του Αστέρα Παστίδας στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα, καταγγέλλουν τους συναδέλφους ποδοσφαιριστές των Ιπποτών για το ήθος και τη συμπεριφορά που επέδειξαν. Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρουν τα εξής:
«Εμείς οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Παστίδας, θέλουμε να καταγγείλουμε τους συνάδελφους ποδοσφαιριστές των Ιπποτών για την …ιπποτική συμπεριφορά τους στο μεταξύ μας παιχνίδι στη φάση της επίτευξης του πρώτου γκολ της ομάδας τους. Στη φάση αυτή, ποδοσφαιριστής τους που τραυματίστηκε στο κεφάλι και ήταν πεσμένος στο έδαφος έξω από την μεγάλη τους περιοχή. Ενώ 20 παίκτες σταμάτησαν και φώναζαν να βγει η μπάλα, εκτός και εντός του αγωνιστικού χώρου δύο ποδοσφαιριστές τους (ο Αγγελάκης και ο Τριπολίτης), ακούγοντας και τις παροτρύνσεις του προπονητή τους συνέχισαν, σκόραραν και πανηγύρισαν. Τα συγχαρητήριά μας. Επίσης, σε άλλο χρονικό σημείο του παιχνιδιού ο ποδοσφαιριστής με το νούμερο 10 των Ιπποτών χτύπησε εκτός φάσης στο πρόσωπο τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Λενιού. Να επισημάνουμε ότι ο …ιππότης έμεινε ατιμώρητος.
Ευχαριστούμε για την φιλοξενία εκ μέρους όλων των παικτών και των αρχηγών του Αστέρα, Ροδανάκη Ι., Χαριτάκη Σ., Καραγιάννη Κ., Καρύδη Λ., Πάπα Β. και Λενιού Μ.»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments