«Χρυσές» Σφυρίου και Βομβύλα (pics)!

0
sfiriou beach

Επιτυχίες για τις ροδίτισσες αθλήτριες του beach ωολλευ. Η Μαρία Βομβύλα που τα τελευταία χρόνια σπουδάζει στην Πάτρα, ήταν η αθλήτρια που ξεχώρισε στο τουρνουά που έγινε εκεί (στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Atlas Sport Center) και ήταν για
το Lipton Ice Tea – Summer Series 2013 που θα διεξαχθεί σε διάφορα μέρη της Ελλάδας το φετινό καλοκαίρι. Στις γυναίκες η Μαρία με τη συμπαίκτρια της Έλενα Μπίρλη επικράτησαν των Ξανθή/Σαρλή ενώ στην κατηγορία αντρών οι Σύρος/Παπαδόπουλος επικράτησαν της ομάδας Λαζανά/Κουστουμπάρδη.
Και στην κατηγορία του μικτού η Μαρία Βομβύλα κατέκτησε το χρυσό αφού με το συμπαίκτη της Νίκο Ντόντη νίκησαν στον τελικό το ζευγάρι των Σχίζα/ Τσούση.
Ειρήνη Σφυρίου: χρυσό στη Χαλκιδική
Διακρίσεων συνέχεια για το ροδίτικο μπιτς βόλεϊ με την Ειρήνη Σφυρίου να κατακτά την 1η θέση σε τουρνουά στη Χαλκιδική..
Στο τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στην Καλλιθέα Χαλκιδικής και ήταν το Test Event του North Area Beach Volley Circuit 2013 η πρωταθλήτρια των περσινών North, Ειρήνη Σφυρίου με συμπαίκτρια τη Σοφία Καψαμπέλη σ’ ένα συναρπαστικό τελικό νίκησαν με 2-1 σετ τις Μαρία Κοτέογλου/Νίκη Μουντάκη (πρωταθλήτριες North 2011). Στον ημιτελικό είχαν προκριθεί νικώντας το Νο1 του ταμπλό Τίλη / Τσοπούλου.
Στους άνδρες την 1η θέση κατέκτησαν Χάρης Σακόγλου με τον Θοδωρή Παπαδημητρίου αφού νίκησαν στον τελικό τους Ηλία Ζωλασταθιάδη / Αλέξανδρο Αλεξιάδη ενώ να σημειωθεί ότι την 3η θέση στο τουρνουά κατέκτησαν ο ροδίτης Ιωάννης Τσακογιάννης και ο σύμπηκτης του Στράτος Καββαδάς.

 

{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2012_2013/alla_spor/volei/beach_volei_varius/] width=[150] height=[150]}