Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ξέσπασμα της Ρόδου

Ξέσπασμα της Ρόδου

0
Dodekanisos

Ένα πολύ άνετο απόγευμα πέρασε η Ρόδος η οποία …φιλοδώρησε με έξι τέρματα τον Πέλοπα Κιάτου και επέστρεψε έτσι άμεσα στις νίκες μετά από την ήττα που γνώρισε στο ντέρμπι με τον Διαγόρα. Οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και έφθασαν  εύκολα και δίκαια στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.

Τα γκολ
Μόλις στο 2’, από σέντρα του Κουρούπη, ο Μυλωνάς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα για να κάνει έτσι το 1 – 0.

Στο 22’ ο Ταβάρες βρήκε τη μπάλα σε καλό σημείο μέσα στην περιοχή και με ένα ωραίο σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 2 – 0.

Στο 25’ μετά από σέντρα στην περιοχή ο Μπούτερ έκανε μια προβολή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει έτσι το 3 – 0 και ουσιαστικά να «καθαρίσει» από νωρίς το παιχνίδι.

Στο 70’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Ραχίμ μείωσε για τον Πέλοπα σε 3 – 1.

Στο 76’ η Ρόδος απάντησε όταν μετά από σέντρα του Κουρούπη, ο Αυγενικού με πολύ ωραία προβολή έκανε το 4 – 1.

Ένα λεπτό αργότερα (στο 77’) ο Λέκκας έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής , ο Λακόφ προσπάθησε να μπλοκάρει αλλά δεν τα κατάφερε και έτσι η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για να γίνειο έτσι το 5 – 1.

Στο 90’ ο Λέκκας με πλασέ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 6 – 1.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μπαλάσας (Χαμηδόγλου, Χατζηβασιλείου) από τον Σύνδεσμο της Μακεδονίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Παναγόπουλος, Ιμεραλιλάι, Κουρούπης, Αποστόλου, Άλμπι (70’ Καντιμοίρης), Πότσι (80’ Δημητριάδης), Μυλωνάς, Αυγενικού, Μπούτερ (70’ Μπέκας), Νάκκας (64’ Πινδώνης), Ταβάρες
ΠΕΛΟΠΑΣ: Λακόφ, Τουμπανάκης (85΄Σταθακόπουλος), Ραχίμ, Κουρούμαλης, Πεναίσης (46’ Πετρόπουλος), Νάκος (58΄Θεοδωρόπουλος), Παπουτσής, Αναγνωστόπουλος, Μανιώτης, Μπούκης, Παλογιαννίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments