Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Ξεκίνησε η τριεθνής συνάντηση του τένις

Ξεκίνησε η τριεθνής συνάντηση του τένις

0
Dodekanisos

Από την Τετάρτη 12 του μηνός άρχισαν να καταφθάνουν στη Ρόδο νεαροί αθλητές και αθλητριες με τη χαρακτηριστική τσάντα για τις ρακέτες .
Αθλητές από την Κρήτη , την Αθήνα , την Κω , την Καλυμνο ακόμα από Κωνσταντινούπολη και Σκόπια συναντήθηκαν στη Ρόδο στις εγκαταστάσεις του ΡΟΑ στο Καρακονερο .
Μια διοργάνωση σε συνεργασία με τη Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου , το δήμο Ρόδου , τον ΔΟΠΑΡ και την Ελληνική Ομοσπονδία Αντισφαίρισης , που ανέθεσε στη Ρόδο την ευθύνη της διεξαγωγής ενός νέου πρότζεκτ .
Με επικεφαλή τον καθηγητή των Τεφαα κύριο Αθαναηλίδη που ως έφορος αγωνιστικού σχεδιασμού της ΕΦΟΑ ενέταξε και οραματίστηκε μια διοργάνωση αποτελούμενη από αθλητές από 3 έθνη σε δυσπρόσιτες περιοχές της Ελλάδας δίνοντας στους συμμετέχοντες την ικανοποίηση πως αγωνίστηκαν με αθλητές από διαφορετικά έθνη. Το Σιλιβρί Τέννις Club με 10 αθλητές και αθλήτριες συνοδεία του προέδρου του συλλόγου κυρίου Fikret απολαμβάνει της ελληνικής φιλοξενίας .
Ενώ ενθουσιασμένος με τις εγκαταστάσεις έμεινε και ο προπονητης του JUG TENNIS CLUB από τα Σκόπια .
Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 100 στις κατηγορίες αγόρια-κορίτσια από 12 έως 14 ετών ενώ παράλληλα στα τρία γήπεδα του Ελλη εκτυλίσσονται οι αγώνες των 70 και πλέον αθλητών και αθλητριών κάτω των 10 ετών .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments