Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Ξεκίνησαν οι προπονήσεις στο Σκακιστικό Όμιλο Ρόδου «ΙΠΠΟΤΗΣ»

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις στο Σκακιστικό Όμιλο Ρόδου «ΙΠΠΟΤΗΣ»

0
Dodekanisos

Μαζί με τα σχολεία.. ξεκίνησαν και οι προπονήσεις στο Σκακιστικό Όμιλο Ρόδου. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος, αναφέρονται τα εξής:
“Οι μικροί μας σκακιστές ήρθαν και φέτος με πολλή όρεξη να μάθουν, να παίξουν, να διασκεδάσουν και να περάσουν όμορφα. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος λειτουργούν τμήματα αρχαρίων (για παιδιά από 5 ετών και άνω), προχωρημένων, αγωνιστικά τμήματα, διαδικτυακά τμήματα και τμήματα ενηλίκων.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται από πιστοποιημένους εκπαιδευτές στην έδρα του ομίλου Πίνδου 1 Ρόδος και στη Βιβλιοθήκη Κρεμαστής. Ειδικά για τα μικρά μας παιδάκια που έρχονται πρώτη φορά, υπάρχει τελειόφοιτη νηπιαγωγός η οποία είναι και σκακίστρια και  τους μαθαίνει τα πρώτα τους βήματα στο σκάκι. Μετά από ζήτηση αρκετών φίλων του ομίλου, γίνονται προσπάθειες ώστε φέτος, μετά την πανδημία να επαναλειτουργήσουν τα τμήματα στην Ιαλυσό, στΑφάντου και να δημιουργηθεί νέο τμήμα στον Αρχάγγελο.

Για εγγραφές-πληροφορίες μπορεί όποιος θέλει να έρθει στο σύλλογο που βρίσκεται στην οδό Πίνδου 1. Η γραμματεία του συλλόγου λειτουργεί καθημερινά 17:00 – 20:00. Ή να επικοινωνήσει τηλεφωνικά στο 22410 35502 ή στο e-mail: cc.ippotis@gmail.com Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments