Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Ξεκίνησαν οι μικροί του ΑΣ Κένταυρος

Ξεκίνησαν οι μικροί του ΑΣ Κένταυρος

0
Dodekanisos

Ξεκίνημα της νέας χρονιάς με αγώνα για τους μικρούς αθλητές του Α.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ το περασμένο Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου, στο κλειστό προπονητήριο του Δ Α Κ Καλλιπάτειρα. Ήταν αγώνας μικρών αποστάσεων ανάλογα με την ηλικία

Τα αποτελέσματα:
Κορασίδων

  1. ΚΗΠΟΥΡΟΥ Τσαμπίκα 223
  2. ΚΙΑΖΗΜΟΥΣΤΑΦΑ Σταματία 207
  3. ΝΟΥΣΙΑ Χριστίνα 120
    Παμπαίδων
  4. ΦΩΤΕΙΝΗΣ Γιώργος 260
  5. ΓΕΩΡΓΑΤΖΙΑΣ Μιχάλης 253
  6. ΚΟΥΚΙΑΙΝΗΣ Παντελής 248
  7. ΤΟΚΟΥΖΗΣ Γιώργος 188
    Παίδων
  8. ΦΑΡΜΑΚΙΔΗΣ Βασίλης 256
  9. ΜΙΤΖΕΛΟΣ Μανώλης 230
    Εφήβων
  10. ΓΙΑΝΝΑΣ Γιώργος 165
  11. ΚΟΝΙΑΡΗΣ Δημήτρης 160
  12. ΓΕΡΑΒΕΛΗΣ Παναγιώτης 155
    Νέων ανδρών
  13. ΚΑΜΟΙΣΗΣ Ηλίας 234 Οι αγώνες αυτή είναι σημαντικοί ιδιαίτερα στις μικρές ηλικίες προκειμένου οι αθλητές να εξοικειώνονται με τις αγωνιστικές συνθήκες, το τόξο τους και τα όργανα χρονομέτρησης αλλά και να ελέγχετε η εξέλιξη τους. Για την πραγματοποίηση του αγώνα αξιοποιήθηκε εξοπλισμός – κληρονομιά, στόχοι και χρονόμετρο, από τα Island Games 2007.
    Μετά τον αγώνα σε οικογενειακό περιβάλλον, γονείς, αθλητές και φίλοι, ο σύλλογος έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιττα. Τυχερός ήταν ο Καραγιάννης Μανώλης που παρέλαβε και τα δώρα που είχαν προβλεφτεί, μια φαρέτρα και ένα διήμερο στο ξενοδοχείο ΕΛΑΦΟΣ στον Πρ. Ηλία, προσφορά της διεύθυνσης του ξενοδοχείου. Με την ευκαιρία ο σύλλογος ευχαρίστησε τους χορηγούς του συλλόγου, την FUTUREKIDS εκπαιδευτήρια πληροφορικής, το PANE DI CAPO, την ACS και το ELAFOS Hotel. Και τους υποστηριχτές Blue Star Ferries και Pane di capo.
    Tο νέο Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές και ευχαριστεί τους γονείς και τους φίλους για την στήριξη που παρέχουν στα παιδιά και στον σύλλογο και τους εύχεται καλή αθλητική χρονιά με υγεία και επιτυχίες.

Επικοινωνία: Α.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ: 6936618366, rodiga@otenet.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments