Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Ξεκινάει το τουρνουά beach volley

Ξεκινάει το τουρνουά beach volley

0
Dodekanisos

Έναρξη των τουρνουά μπιτς βόλεϊ που έχει προγραμματίσει η ΤΕ ΕΟΠΕ Δωδεκανήσου για αυτό το καλοκαίρι θα έχουμε το ερχόμενο σαββατοκύριακο με την πραγματοποίηση του 1ου τουρνουά ανδρών – γυναικών του ‘Κυπέλλου Δωδεκανήσου’.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στα γήπεδα μπιτς βόλεϊ του ΔΑΚ Καλλιπάτειρα και στο κυρίως ταμπλό θα αγωνιστούν 8 ομάδες ανδρών και 8 γυναικών (αν δηλώνουν περισσότερες ομάδες θα διεξαχθούν προκριματικά την Παρασκευή).

Οι αθλητές και οι αθλήτριες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο τουρνουά θα πρέπει να το δηλώσουν συμπληρώνοντας την ‘ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής’ στο www.12volley.gr έως την Πέμπτη 9 Ιουλίου στις 2μμ.

Θα ακολουθήσουν, το αναπτυξιακό τουρνουά στην Κω από 18-20 Ιουλίου για αγόρια και κορίτσια κάτω των 19) ετών (Κ19, κάτω των 17 (Κ17) και κάτω των 13 (Κ13) και το 2ο τουρνουά ανδρών – γυναικών από 1-2 Αυγούστου στη Ρόδο.

Όλα τα τουρνουά της Τοπικής Επιτροπής βόλεϊ είναι αναγνωρισμένα από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και περιλαμβάνονται στο επίσημο πανελλήνιο Καλεντάρι Ειδικών Διοργανώσεων 2020.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments