Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου «Χάνουμε το δάσος»

«Χάνουμε το δάσος»

1
psilakis
Dodekanisos
Ιδιαίτερα προβληματισμένος με την τροπή που πήρε το θέμα με την χρησιμοποίηση των μικρών παικτών, εμφανίστηκε στην πρόσφατη συνεδρίαση ο πρόεδρος της Επιτροπής πρωταθλήματος Τάσος Ψυλλάκης. Ο ίδιος κατά την διάρκεια της τοποθέτησης του, επεσήμανε μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα:
«Βλέπουμε το δέντρο και όχι το δάσος. Οι Μικτές δεν διαφωνώ ότι αποτελούν τον καθρέπτη του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου. Θέλουμε όμως ένα πλαίσιο πάνω στο οποίο θα πρέπει να κινηθούμε. Ποιο είναι αυτό το πλαίσιο; Έχουμε υποδομές; Παίρνουμε αποφάσεις χωρίς να υπάρχουν οι υποδομές. Μιλάμε για τους μικρούς, χωρίς να δούμε αν όλες οι ομάδες έχουν υποδομές. Πως παίρνουμε λοιπόν αποφάσεις χωρίς να έχουμε προγραμματισμό; Το βάρος πρέπει να το ρίξουμε στις υποδομές για να μπορούμε να μιλάμε για τους μικρούς»
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ΝΙΚΟΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΝΙΚΟΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
11 years ago

ΧΑΝΟΥΜΕ ΛΕΕΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ…. ΕΔΩ ΧΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΑΜΑΖΟΝΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΜΙΛΑΤΕ?? ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ… ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ, ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ Κ.Τ.Λ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ..?? ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ…?/ ΕΝΑ ΜΠΑΧΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ…..