Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Ξανά στο προσκήνιο ο Μαρκόφσκι, μένει ο Καψάλης!

Ξανά στο προσκήνιο ο Μαρκόφσκι, μένει ο Καψάλης!

0
Dodekanisos

Με τη φανέλα της Ρόδου θα αγωνίζεται ο Καψάλης. Αν και άλλες δημοσιογραφικές πληροφορίες ανέφεραν πως ο ποδοσφαιριστής θα αποτελέσει παρελθόν, η Ρόδος το διαψεύδει κατηγορηματικά καθώς δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα όπως έλεγε χαρακτηριστικά κορυφαίο διοικητικό στέλεχος.

“Βολές” Βλάχου!
Στο μεταξύ, ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Ρόδος Μανώλης Βλάχος με δήλωση του στο news12 εξαπολύει βέλη προς μερίδα αθλητικών συντακτών χωρίς πάντως να διευκρινίζει τους αποδέκτες:
“Την δημοσιογραφία την κάνανε …αλητεία. Αντί να γράψουν για τα χάλια της ομάδας τους ασχολούνται με τη Ρόδο για αντιπερισπασμό. Οι μεν να μαζέψουν παίκτες για να κατέβουν και οι δε για να σωθούν”.

Επανέρχεται το θέμα Μαρκόφσκι!
Από εκεί και πέρα, όπως έχουμε γράψει ξανά, η Ρόδος δεν έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφικές της κινήσεις και “ψάχνει” και άλλες κινήσεις στο πλαίσιο της ακόμα μεγαλύτερης ενίσχυσης της. Οι πληροφορίες του news12 αναφέρουν ότι επανέρχεται η περίπτωση του Μάρκο Μαρκόφσκι. Ο πολύ έμπειρος παίκτης είχε απασχολήσει τους “πράσινους” και πριν από αρκετό καιρό, ωστόσο τα “ελάφια” είναι έτοιμα να κάνουν τώρα το μεγάλο deal με την απόκτηση ενός εξαιρετικού επιθετικού.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments