Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ξανά στα …τρίποντα ο ΑΕΡΑ

Ξανά στα …τρίποντα ο ΑΕΡΑ

0
Dodekanisos

Μετά από ένα παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες που έγινε στο γήπεδο του Αφάντου, ο τοπικός ΑΕΡΑ επικράτησε με 2 – 1 του Διαγόρα Βατίου. Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο όπου άνοιξαν το σκορ και ουσιαστικά «καθάρισαν» το παιχνίδι στις αρχές της επανάληψης όπου πέτυχαν και δεύτερο τέρμα.

Ο Λόης στο 22’ με πλασέ μέσα από την περιοχή και από κοντινή απόσταση έκανε το 1 – 0. Στο 46’ ο Πλύγκος με σουτ από καλό σημείο πέτυχε το 2  – 0 και ουσιαστικά «καθάρισε» τον αγώνα. Ο Διαγόρας Βατίου πάντως «ακούμπησε» το γκολ στο 85’ για να ξαναμπεί στον αγώνα αλλά ο Δαρζέντας απόκρουσε με υπερένταση το απευθείας φάουλ του Έλληνα και η μπάλα αφού βρήκε και το οριζόντιο δοκάρι κατέληξε κόρνερ. Τελικά, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν το σκορ στις καθυστερήσεις με πλασέ του Ζωάννου (2 – 1).

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Παπαβασιλείου (Αυγενικού, Παπαγιαννίδης). Μετά το 90’ αντίκρισε την απευθείας κόκκινη ο Παναγιωτόπουλος επειδή διαμαρτυρήθηκε έντονα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕΡΑ: Δαρζέντας, Γιαννακάκης, Δανάς, Κωνσταντινίδης (70’ Φιάμπολης), Μ.Γ. Πλύγκος (64’ Γαργάλης), Μαλλιάκας, Μ. Πλύγκος, Στελλάς, Μ. Λυριστής (70’ Ι. Νικολής), Λόης (59’ Καλογήρου), Α. Νικολής
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ: Μαυρουδής, Μοσχής, Καραγιάννης, Ζερβός (70’ Αδάμος), Έλληνας, Παναγιωτόπουλος, Κυριαζής (53’ Χότζα), Κατσαρής, Καμπούρης (67’ Βασιλειάδης), Πουλάϊ (53’ λ.τ. Λαζίδης), Ζωάννου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments