Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μύρισε …Αγγλία στη Λίνδο

Μύρισε …Αγγλία στη Λίνδο

0
Dodekanisos

Αποθέωση του επιθετικού ποδοσφαίρου στη Λίνδο όπου ο φιλοξενούμενος Απόλλωνας Καλυθιών επικράτησε με 6 – 4 του Κλεόβουλου της Λίνδου. Οι δυο ομάδες έπαιξαν χωρίς σκοπιμότητες και πολύ ελεύθερα σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 5’ ο Σαχίνης ( 0 – 1) και στο 28’ ο Μαθιός διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του ( 0 – 2). Ο Αλέκος Κακλαμάνος κατάφερε να μειώσει το σκορ στο 43’ (1 – 2) αλλά στο 53’ ο Μαθιός έκανε το 1 – 3. Ο Κλεόβουλος όμως είχε απάντηση και έφερε το παιχνίδι στα ίσα με γκολ των Νικηταρά (57’) και Κολιοκώστα (60’) οι οποίοι και έκαναν το 3 – 3. Ο Μαθιός στο 73’ με πέναλτι έκανε το 3 – 4 και στο 80’ το 3 – 5. Ο Κολιοκώστας μείωσε στο 84’ σε 4 – 5 και στις καθυστερήσεις ο Μπάρδης διαμόρφωσε το τελικό 4 – 6.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κάζας (Σπάρταλης, Τσιβίτης) ο οποίος στο 73’ απέβαλλε τον Αλέκο Κακλαμάνο για έντονη διαμαρτυρία στον πρώτο “βοηθό”.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Χρυσανθής, Μπαϊρακτάρης (78’ Ευαγγελίδης), Χαμιτάϊ, Κωστάκης (53’ Γαϊτάνος), Ε. Κακλαμάνος, Κουκουτσέλας (85’ Κολιάδης), Παπαοικονόμου, Νίκολι (32’ Νικηταράς), Α. Κακλαμάνος, Κολιοκώστας, Ταγκάεφ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ: Ροδίτης, Σαχίνης, Μπάρδης, Κυρίτσης, Σαββούλης (62΄ Φλεβάρης), Διακουράκης, Μαθιός, Γεωργιάδης (82’ Γιορδαμνής), Κίτσος (46’ λ.τ. Φυλακούρης), Παλάζης (73’ Κιόττου), Κάλτσης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments