Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Και όμως, έχει ακόμα σφυγμό…

Και όμως, έχει ακόμα σφυγμό…

0
Dodekanisos

Ξανά στο …κόλπο για την κατάκτηση του τίτλου (έστω και μαθηματικά), μπήκε ο ΔΙ.ΑΣ της Κω ο οποίος έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον πρωτοπόρο Φοίβο Κρεμαστής τον οποίο και κέρδισε με 3 – 0. Οι παίκτες του Γιάννη Μανούσογλου ήταν πολύ καλοί στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και δεν άφησαν τους παίκτες του Φοίβου να κάνουν το παιχνίδι τους.

Το σκορ άνοιξε στο 24’ ο Χατζησουλεϊμάν ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μετά από ένα πολύ ωραίο γυριστό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή.
Στο 54’ ο Θωνιάτης με πλασέ από κοντά έκανε το 2 – 0 και τέσσερα λεπτά αργότερα (στο 58’), ο ίδιος παίκτης από τα έντεκα βήματα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει έτσι το 3 – 0. Το πέναλτι κέρδισε ο Χατζηφούντας ο οποίος ανατράπηκε από τον Κεφάλα μέσα στην περιοχή.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ωραιόπουλος (Τονίδης, Αλέκος)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙ.ΑΣ: Τσαραπατσάνης, Μαριάς (83’ Δημόπουλος), Ιωαννίδης, Θωνιάτης, Μαργαρίτης, Χατζηφούντας (76’Πης), Χατζησουλεϊμάν, Βλαντιμίροφ, Πανόπουλος (69’ Τογρούς), Δρόσος (56’ Μπεκιρλάρι), Μποϊλής
ΦΟΙΒΟΣ: Κεφάλας, Ταφάνι (46’ Καλημέρης), Χατζησάββας, Παϊζάνος, Μόσχος (76’ Πεταυράκης), Θεοδοσίου, Τζιβίλογλου Καραγεωργίου (91’ Ζαχαρίας), Στεφανίδης (Κυρτάσογλου), Γκινής, Ορφανίδης Ν.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments