Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Χάλκινο μετάλλιο για τη Νικήτα!

Χάλκινο μετάλλιο για τη Νικήτα!

0
nikita vathro
Dodekanisos

Το χάλκινο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας OMNIUM κατέκτησε η αθλήτρια του συλλόγου “Μεσόγειος” Φωτεινή Νικήτα. Καλές εντυπώσεις άφησε και ο Γιώργος Ζαχαριάς ο οποίος κατέκτησε την 6η θέση. Σχετικό είναι και το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο σύλλογος:
“Με επιτυχία,ικανοποίηση αλλά και πολλές υποσχέσεις για το μέλλον έληξε το πανελλήνιο πρωτάθλημα OMNIUM , που διοργάνωσε με επιτυχία η Ε.Ο.Π. στο ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο, το διήμερο 3 & 4 Σεπτεμβρίου.
Η ομάδα μας έλαβε μέρος με δύο αθλητές, τη Νικήτα Φωτεινή και το Γιώργο Ζαχαριά στις κατηγορίες κορασίδων και παίδων αντίστοιχα.
Η Ελένη Τσαβαρή που είναι και η πρωταθλήτρια στην κατηγορία γυναικών στο τελευταίο πανελλήνιο που πραγματοποιήθηκε, έμεινε στη Ρόδο καθώς φέτος η κατηγορία της δεν συμπλήρωσε τις συμμετοχές που απαιτούνται!
Επίσης ένα ξαφνικό σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα , κράτησε στο νησί και τον έταιρο παίδα μας Μιχάλη Τριομμάτη.
Στο αγωνιστικό κομμάτι η Φωτεινή Νικήτα επιβεβαίωσε με την εξέλιξη της, ότι στα αγώνίσματα πίστας σε μερικά χρόνια ,έχει την δυνατότητα να γράψει με χρυσά γράμματα το όνομα της στην ιστορία του αθλήματος, καθώς μετά από δύο μέρες έντονης μάχης και έξι αγωνισμάτων , ανέβηκε στην 3η θέση του βάθρου πίσω από τις Κούρου Σταματία (2η) και Λιοδάκη Σοφία (1η) , σε μια μάχη που κρίθηκε ουσιαστικά στο τελευταίο αγώνισμα των πόντων. Με το μετάλλιο αυτό η αθλήτρια μας, συμπλήρωσε πέντε πανελλήνια μετάλλια , 3 ασημένια και 2 χάλκινα, όλα στη πίστα, στην πρώτη της χρονιά σαν κορασίδα.
Η άλλη έκπληξη, προήλθε από τον Γιώργο Ζαχαριά , ο οποίος κατέλαβε την 6η θέση στη τελική κατάταξη του αγωνίσματος, θέση που αν κρίνουμε τις επιδόσεις του στο σύνολο των αγωνισμάτων, πλην του ELLUMINATION, του έδιναν τουλάχιστον 2 θέσεις ψηλότερα. Ο Γιώργος, που φέτος έχει καταπλήξει θετικά με την εξέλιξη του ακόμα και τους ειδικούς του αθλήματος, αποσπώντας θετικά σχόλια σχετικά με το μέλλον του!!
Την ομάδα συνόδεψαν ο προπονητής μας κος Τάντης Σπύρος και ο έφορος κος Ζαχαριάς Γιάννης!”.zaxarias mesogeios

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments