Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου X στην Τήλο!

X στην Τήλο!

0
Dodekanisos

Γράφει ο Παναγιώτης Καρπαθάκης
Ισόπαλοι ήρθαν ΑΣ Τήλος και ΑΣ Χάλκης , αφού το ματς έληξε 2-2. Από ένα ημίχρονο είχαν και οι δύο ομάδες, κάτι που κάνει το αποτέλεσμα της αναμέτρησης ακόμη πιο…δίκαιο!

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που βρήκαν πρώτοι τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Πουλή στο 10′ να πλασάρει και να κάνει 0-1.Στο 32′ η Χάλκη διπλασίασε τα τέρματα της, κάνοντας τους πάντες να πιστεύουν πως το διπλό θα ήταν μονόδρομος. Το γκολ ήρθε έπειτα από σέντρα του Καρδούλια και τον Σαρίκο να κάνει κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα στο βάθος της εστίας των αντιπάλων του.Στο 45+1 είχαμε την μείωση του σκορ, με τον Αγκόλι να χρίζεται σκόρερ.
Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε στην Τήλο, η οποία κατάφερε να ισοφαρίσει. Η απάντηση ήρθε στο 71′ με τον Σακελλάρη να πιάνει ένα δυνατό σουτ και να μην επιτρέπει στον Μιτζιρίκη να αποκρούσει και το 2-2 έμεινε μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις:
ΤΗΛΟΣ: Mήτσης, Κότσι, Αγγελιδάκης (17′ Σακελλάρης Η), Σακελλάρης Κ.Μ, Σακελλάρης Κ.Ε (62′ Σακελλάρης Κων), Χριστοφής, Φυλακούρης (79′ Λεφτσένκο), Τσιβερδής (46′ Χαραλαμπάκης), Μόσχου, Ανγκόλι, Οικονόμου
ΑΣ ΧΑΛΚΗΣ : Mιτζιρίκης, Κουλούμπρης, Καρδούλιας, Αλεξίου, Πουλής (90′ Σιμιτζής), Σαρίκος, Διακοπαναγιώτης (82′ Ευθυμίου), Κρητικός, Έλενας (87′ Ντάλλας), Φραγκάκης, Ζουρούδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments