Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Το πάλεψε ο Ορφέας

Το πάλεψε ο Ορφέας

0
Dodekanisos

Γράφει ο Παναγιώτης Καρπαθάκης
Έκανε τα πάντα προκειμένου να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης ο τελευταίος της βαθμολογίας της Α’ Κατηγορίας, Ορφέας, ωστόσο έμεινε στο 1-1 με τον Απόλλων Καλυθιών.

Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο, με τους φιλοξενούμενους όμως να είναι αυτοί που είχαν περισσότερο την μπάλα στα πόδια τους, χωρίς να μπορέσουν όμως να βρουν τον τρόπο να σκοράρουν. Τα τέρματα μπήκαν στο δεύτερο μέρος, με το πρώτο να έρχεται από πλευράς Απόλλων. Συγκεκριμένα, στο 73′ μετά από ωραία ενέργεια του Πέπα ο Τσικούρης στην προσπάθεια του να τον ανακόψει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-1. Το 1-1 και η ισοφάριση δηλαδή, ήρθε στο 75′ με τον Αυγουστάκη να εκτελεί απευθείας φάουλ και να νικάει τον Ροδίτη.

Συνθέσεις:
OΡΦΕΑΣ ΡΟΔΟΥ : Θέμελης, Τσικούρης, Αντωνιάδης, Αυγουστάκης, Δαφερέρας, Τσοβαλίν, Στεργιόπουλος, Λουκίσσας, Τσακμακίδης (77′ Ντουμισλάρι), Ζβέρκος, Μαχραμάς (50′ Κώστας)
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΥΘΙΩΝ : Ροδίτης, Σαββούλης Α (46′ Πέπα Γ) (85′ Μίσκου), Φωτεινής, Φυλακούρης, Θεοδοσίου, Γεωργιάδης, Φλεβάρης, Καντιμοίρης, Ιντρίζι, Μπαϊρακτάρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments