Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα X. Kόκκινος : “ Αναγκαία η εθνική ενότητα και η επαγρύπνηση”

X. Kόκκινος : “ Αναγκαία η εθνική ενότητα και η επαγρύπνηση”

0
Dodekanisos

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση, συμμετείχε στις επιτυχημένες εκδηλώσεις που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών – Πειραιώς στις 18 και 19.3.2017 για τα «70 Χρόνια Ελεύθερα Δωδεκάνησα».
Συγκεκριμένα:
– Στις 18.3.2017 το απόγευμα παρέστη στις επετειακές και εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στον Οργανισμό Λιμένα Πειραιά (Ο.Λ.Π.),
– στις 19.3.2017 παρέστη το πρωί στη δοξολογία στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών μαζί με εκπροσώπους του Κοινοβουλίου, της Αυτοδιοίκησης και των στρατιωτικών αρχών και στη συνέχεια στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, όπου κατέθεσε στεφάνι εκπροσωπώντας την Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου.

Σε δηλώσεις του σε Μ.Μ.Ε. ο κ. Χ. Κόκκινος αναφέρθηκε στο μήνυμα που εκπέμπει η επέτειος ενσωμάτωσης Δωδεκανήσου με τον εθνικό κορμό, στην πίστη των Δωδεκανησίων στα εθνικά ιδανικά και τόνισε τους αγώνες του λαού μας για Ελευθερία και Δημοκρατία, επισημαίνοντας την ανάγκη για εθνική ενότητα και διαρκή επαγρύπνηση για τη διαφύλαξη της εθνικής μας ανεξαρτησίας. «Οφείλουμε όλοι μας ενωμένοι να προασπίζουμε την Ελευθερία της Δωδεκανήσου και της Ελλάδας και να να αγωνιστούμε για την εθνική μας ανάταση.»
Σήμερα 20.3.2017 ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος μεταβαίνει στη Σύρο για να συμμετάσχει σε συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ν.Αι. και αύριο 21.3.2017 επιστρέφει στη Ρόδο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments