Αρχική Αθλητικά νέα Wimbledon: Εκτός η Χάλεπ, με Ρους η Σάκκαρη

Wimbledon: Εκτός η Χάλεπ, με Ρους η Σάκκαρη

0
Πηγή φωτογραφίας: as english
Dodekanisos

Η Σιμόνα Χάλεπ το νούμερο τρία στην παγκόσμια κατάταξη του ταμπλό των γυναικών απέσυρε την συμμετοχή της από την διοργάνωση του Wimbledon, λόγω τραυματισμού.  

Συγκεκριμένα, η 29χρονη κάτοχος του τίτλου (από το 2019, καθώς το 2020 δεν διεξήχθη), δεν θα αγωνιστεί, για να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Με επίσημη τοποθέτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook δήλωσε:  

«Με μεγάλη λύπη ανακοινώνω την απόσυρσή μου από το Championships, καθώς δεν έχω αναρρώσει εντελώς από τον τραυματισμό μου στη γάμπα», ανέφερε η 29χρονη Ρουμάνα.

«Έκανα ό,τι μπορούσα για να είμαι έτοιμη για το Wimbledon. Ήμουν ενθουσιασμένη να παίξω μετά και τις υπέροχες αναμνήσεις που είχα εδώ πριν δύο χρόνια. Δυστυχώς όμως, το σώμα μου δε συνεργάστηκε και θα πρέπει να φυλάξω το συναίσθημα αυτό για την επόμενη χρονιά”, πρόσθεσε η Χάλεπ, η οποία παρόλο που ταξίδεψε στο Λονδίνο και προέβη σε λίγες προπονήσεις στα γήπεδα του Wimbledon, τελικά πήρε την απόφασή να αποσύρει την συμμετοχή της.

Θυμίζουμε πως η Χάλεπ είχε τραυματιστεί στη γάμπα της κατά τη διάρκεια του τουρνουά της Ρώμης, στα μέσα Μαΐου. Είναι το δεύτερο μεγάλο τουρνουά από το οποίο θα απουσιάσει, καθώς μετά το Roland Garros τώρα χάνει και δεύτερο Grand Slam στη σειρά.

«Σας διαβεβαιώνω πως είμαι πολύ απογοητευμένη που αναγκάστηκα να πάρω αυτή την απόφαση. Αυτή η περίοδος ήταν δύσκολη για μένα, γιατί έχασα τα δυο τελευταία majors. Θα δούμε τι θα φέρει το μέλλον και ελπίζω να βγω δυνατότερη ως άνθρωπος και ως αθλήτρια». 

ΜΕ ΑΡΑΝΤΧΑ ΡΟΥΣ Η ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Στην σημερινή κλήρωση του Wimbledon, στην πρεμιέρα η Μαρία Σάκκαρη θα κληθεί να αναμετρηθεί με την 30χρονη Αράντχα Ρους (νούμερο 83 του ταμπλό). Πρόκειται για μία αθλήτρια την οποία έχει κερδίσει και στις δυο προηγούμενες συναντήσεις τους, χωρίς να απωλέσει σετ. 

Η διαδρομή της Μαρίας Σάκκαρη: 

1ος γύρος: Rus
2ος γύρος: Rogers/Stosur
3ος γύρος: Rybakina
4ος γύρος: Sabalenka
Προημιτελικά: Swiatek/Muguruza
Ημιτελικά: Kenin/Pliskova
Τελικός: Barty/Svitolina/S. Williams

Αναλυτικά η κλήρωση των γυναικών: 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments