Αρχική Αθλητικά νέα Wimbledon: Εκτός Ναδάλ και Τιμ – η κλήρωση του Τσιτσιπά

Wimbledon: Εκτός Ναδάλ και Τιμ – η κλήρωση του Τσιτσιπά

0
Πηγή φωτογραφίας: bbcsport
Dodekanisos

Μετά την απόσυρση του Ράφαελ Ναδάλ ένας ακόμη σπουδαίος τενίστας απέσυρε την συμμετοχή του από την φετινή διοργάνωση του Wimbledon. 

Πρόκειται για τον Ντομινίκ Τιμ (νούμερο πέντε στον κόσμο). O 27χρονος Αυστριακός αθλητής δεν κατόρθωσε να αναρρώσει από τον τραυματισμό στον δεξιό καρπό του, τον οποίο αποκόμισε στον δεύτερο γύρο του τουρνουά της Μαγιόρκα.

«Είμαι πραγματικά απογοητευμένος που πρέπει να εγκαταλείψω τα επόμενα τρία τουρνουά στο πρόγραμμά μου: Wimbledon, Αμβούργο και Γκστάαντ», δήλωσε ο Τιμ μέσω ανακοίνωσης του εκπροσώπου του, της εταιρείας Kosmos.

Οι εξετάσεις που διεξήχθησαν στη Βαρκελώνη έδειξαν έναν τραυματισμό που «δεν θα του επιτρέψει να παίξει σε διοργάνωση για αρκετές εβδομάδες», προσδιορίζει το κείμενο της ανακοίνωσης.

Παράλληλα ο Ντομινίκ Τιμ, ανακοίνωσε και την αποχώρησή του από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο (23 Ιουλίου-8 Αυγούστου), καθώς «τοποθέτησε νάρθηκα στον καρπό για πέντε εβδομάδες πριν εισέλθει σε μία σταδιακή διαδικασία ανάκαμψης», αναφέρει η ανακοίνωση.

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ FRANCES TIAFOE Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ 

Με τον 23χρονο Αμερικανό Frances Tiafoe (νούμερο 56) κληρώθηκε ο Έλληνας τενίστας στον πρώτο γύρο του Wimbledon. Το νούμερο ένα του ταμπλό ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα παίξει κόντρα στον Τζακ Ντρέιπερ (νούμερο 250), ενώ ο Ρότζερ Φέντερερ θα αγωνιστεί εναντίον του Άντριαν Μαναρίνο (νούμερο 42). 

Η διαδρομή του Στέφανου Τσιτσιπά: 

1ος γύρος: Tiafoe
2ος γύρος: Carballes/Pospisil
3ος γύρος: Khachanov
4ος γύρος: De Minaur
Προημιτελικά: Bautista Agut/Shapovalov
Ημιτελικά: Djokovic
Τελικός: Federer/Medvedev/Zverev

Αναλυτικά η κλήρωση στο ταμπλό των ανδρών: 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments