«Βόμβα» στη Γερμανία, γνώριζαν ότι τα lockdown δεν βοηθούν;

0
Dodekanisos

Ο κορυφαίος οργανισμός δημόσιας υγείας της Γερμανίας γνώριζε ότι τα lockdown για τον κορωνοϊό θα μπορούσαν να είναι πιο επιζήμια από τον ίδιο τον ιό ήδη από τον Δεκέμβριο του 2020 όπως και το ότι οι εντολές μάσκας δεν υποστηρίζονταν από στοιχεία, όπως αποκαλύφθηκε. Τα πρόσφατα δημοσιευμένα έγγραφα από το Ινστιτούτο Robert Koch (RKI) δείχνουν ότι οι ερευνητές του είχαν προειδοποιήσει ρητά ότι από την ανάλυσή τους προέκυψε ότι τα lockdown στην Αφρική έδειξαν «αναμενόμενη αύξηση της παιδικής θνησιμότητας».

«Οι συνέπειες του lockdown είναι εν μέρει πιο σοβαρές από τον ίδιο τον ιό», ανέφερε η έκθεση του Δεκεμβρίου 2020, με ένα άλλο έγγραφο που χρονολογείται από τον Οκτώβριο του 2020 να υποδηλώνει ότι δεν υπάρχουν «αποδείξεις» που να υποστηρίζουν ότι οι ιατρικές μάσκες FFP2 θα μπορούσαν να αποτρέψουν την εξάπλωση του ιού.

Οι αποκαλύψεις έρχονται μετά από διετή δικαστική διαμάχη μεταξύ του RKI και του γερμανικού περιοδικού  Multipolar , το οποίο τελικά κέρδισε τη δικαστική υπόθεση για τη δημοσίευση εγγράφων που είχαν επιμεληθεί σε μεγάλο βαθμό από την υπηρεσία υγείας. Έκτοτε, η Multipolar ξεκίνησε άλλη μια νομική αξίωση σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσει πλήρη πρόσβαση στα μη αναθεωρημένα έγγραφα, τα οποία ενδέχεται να κρύβουν ένα πλήθος συστάσεων πολιτικής για τον Covid που το RKI και η γερμανική κυβέρνηση επέλεξαν να μην μοιραστούν με το κοινό.

Όλα αυτά, απειλούν τώρα να προκαλέσουν συνέπειες στη γερμανική κυβέρνηση, με τον αντιπρόεδρο της Bundestag, Wolfgang Kubicki, να λέει στα γερμανικά μέσα ενημέρωσης: «Τα πρωτόκολλα της ομάδας κρίσης του RKI, μερικά από τα οποία έχουν πλέον δημοσιευτεί, εγείρουν σημαντικές αμφιβολίες για το εάν τα πολιτικά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας ελήφθησαν πραγματικά σε επιστημονική βάση».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments