Αρχική Αθλητικά νέα Βόλος – ΑΕΚ 1-3: Πέρασε με άνεση από τον Βόλο η «Ένωση»!

Βόλος – ΑΕΚ 1-3: Πέρασε με άνεση από τον Βόλο η «Ένωση»!

0
fosonline.gr
Dodekanisos

Η ΑΕΚ επικράτησε του Βόλου με 3-1 στο Πανθεσσαλικό στάδιο για την έβδομη αγωνιστική της Super League. Τα γκολ της νίκης πέτυχαν οι Ανσαριρφάρντ, Τσούμπερ και Χατζισαφί. Ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας η «Ένωση» και περιμένει το αποτέλεσμα του Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ.

Η ανώτερη ΑΕΚ έφυγε με ένα σημαντικό «διπλό» από τον Βόλο (3-1) και πλέον περιμένει τις απώλειες βαθμών από το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης). Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες με τον Βόλονα ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος. Ενώ αρκετή δουλειά είχε ο Στάνκοβιτς. Ο Αυστριακός τερματοφύλακας της ΑΕΚ επενέβη όταν χρειάστηκε στις ευκαιρίες των παικτών του Βόλου. Μοιραίος ο Ρεγκατέν που αστόχησε σε πέναλτι πριν η Ένωση σκοράρει με τον Ανσαριφάρντ (42′) και τον Τσούμπερ (45’+3′).

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ διαχειρίστηκε την πίεση του Βόλου. Και παρόλο που οι γηπεδούχοι βρήκαν γκολ με τον Ρινέρ στο 79′ (χρεώθηκε αυτογκόλ στον Βράνιες), δεν κατάφεραν κάτι παραπάνω. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Χατζισαφί στις καθυστερήσεις για το τελικό 3-1. Παράλληλα επικρατεί αγωνία με την κατάσταση της υγείας του Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας και με κολάρο από την αναμέτρηση, έχοντας προηγουμένος προσγειωθεί άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο.

Βόλος (Γκιγέρμο Αμπασκάλ): Κλέιμαν, Φεράρι, Γκρίλο, Ρομέρο, Πουρίτα (45′ Ρινέρ), Τσοκάνης, Μπαριέντος (77′ Νίνης), Φερνάντες, Ρεγκατέν (68′ Ροσέρο), Μπαρτόλο, Φαν Βέερτ

ΑΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης): Στάνκοβιτς, Μοχαμαντί, Μήτογλου, Βράνιες, Ρότα, Σιμόες (77′ Σάκχοφ), Σιμάνσκι, Μάνταλος (65′ Λε Ταλέκ), Τσούμπερ, Άμραμπατ (90′ Χατζισαφί), Ανσαριφάρντ (66′ Λιβάι Γκαρσία)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments