Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Βολές Κόκκινου κατά Γαμβρούδη

Βολές Κόκκινου κατά Γαμβρούδη

2
DSCN4368
Dodekanisos
Για ωμή παρέμβαση του  γενικού γραμματέα της Ε.Π.Σ.Δ. Βάιου Γαμβρούδη  καταγγέλει το μέλος της Επιτροπής πρωταθλήματος Σπύρος Κόκκινος, ισχυριζόμενος πως παρενέβη σε ορισμό παρατηρητή παρουσία μαρτύρων για να εξυπηρετήσει συμφέροντα της ομάδας του χωριού του Αγ. Λουκά χωρίς καν να του ζητηθεί. Ο Σπύρος Κόκκινος υποστηρίζει πως παρών στο περιστατικό ήταν και ο κ. Κόττορος με τον Γαμβρούδη να παρεμβαίνει και στο δικό του έργο , κάτι  όμως που ο ίδιος ο Γιώργος Κόττορος διαψεύδει κατηγορηματικά λέγοντας πως απλώς του εξέφρασε τον προβληματισμό του μήπως θα έπρεπε να βάζανε παρατηρητή διαιτησίας μιας και στα παιχνίδια της Γ’ κατηγορίας δεν ορίζουν από τη στιγμή που μεταξύ των δύο ομάδων υπάρχει έντονος φόβος καθώς τα σχόλια που ανταλλάζουν στα σίτε δίνουν και παίρνουν, τονίζοντας παράλληλα πως ουδέποτε έκανε καταγελλία και πως κακώς ενεπλάκην το όνομα του στη κόντρα που ανοίχθηκε μεταξύ των δύο. Η αλήθεια σίγουρα είναι μια και ο κόσμος ξέρει καλά το τι είναι ο καθένας  από εμάς… που είναι η αλήθεια και που το ψέμα… Μη ξεχνάμε πως ο ένας είναι στο Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Δ. και γενικός γραμματέας της Ένωσης και ο άλλος απλό μέλος της Επιτροπής Πρωταθλήματος , ιδιότητες που σίγουρα παίζουν το ρόλο τους αναφορικά με τη δύναμη που έχει ο καθένας στα χέρια του.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ΝΙΚΟΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΝΙΚΟΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
12 years ago

Ο κ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ κ. ΓΑΜΒΡΟΥΔΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΡΟΛΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ. ΑΚΟΜΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΥΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΜΟΥ ΟΤΙ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΑΛΛΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙ, ΚΟΛΗΤΟΣ Η ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΚΟΚΚΙΝΟ. ΑΣ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΑΣ ΔΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.

ΝΙΚΟΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΝΙΚΟΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
12 years ago

ΤΕΛΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΡΟΔΙΑΚΗΣ…. ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ… ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΙΟ ΓΑΜΒΡΟΥΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΕΡΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ…. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΠΣΔ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ.