Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Βλέπουν την Καλλιθέα

Βλέπουν την Καλλιθέα

0
diagoras_anagennisi_fasi
Dodekanisos

Ολοκληρώνει την προετοιμασία του ο Διαγόρας για τον αγώνα της Τέταρτης με την Καλλιθέα στο Ελ Πάσο. Είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι από όσα έχει δώσει μέχρι τώρα ο γηραιός, που έχει ξεχάσει γρήγορα την νίκη επί της Αναγέννησης και έχει αφοσιωθεί στο μάτς της Καλλιθέας, με την ομώνυμη τοπική ομάδα.
Η επικινδυνότητα του αγώνα έγκειται κύρια στο γεγονός, πώς η Καλλιθέα είναι χαμηλά βαθμολογικά και χρειάζεται βαθμούς για να αναπνεύσει από τους εντός έδρας αγώνες,  παίρνοντας σ αυτήν,  όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες .
Οι κυανέρυθροι συνεπώς περιμένουν γερή αντίσταση στο Ελ Πάσο και υπέρμετρη δύναμη, πάθος και αποφασιστικότητα. Βέβαια αν η ομάδα του Πέτρου Ρουτζιέρη λειτουργήσει όπως στα τελευταία παιχνίδια, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και θα μπορέσει να πάρει αυτό που θέλει, που δεν είναι άλλο από το θετικό αποτέλεσμα, που θα κάνει εννιά τους αγώνες στους οποίους ο Διαγόρας…παίρνει θετικά αποτελέσματα !
Ο Πέτρος Ρουτζιέρης μίλησε  για τον αγώνα της Καλλιθέας, λέγοντας χαρακτηριστικά τα εξής:
¨ Είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι, από όλα όσα έχουμε δώσει μέχρι τώρα, από την στιγμή που ανέλαβα προπονητής. Κι αυτό γιατί, η Καλλιθέα βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πώς δεν παύει να είναι δυνατή στην έδρα της και φυσικά καίγεται για βαθμούς. Εμείς από την πλευρά μας, θέλουμε να συνεχίσουμε την πορεία που έχουμε χαράξει και πάμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Φτάνει όμως να δείξουμε το αγωνιστικό πρόσωπο, που έχουμε  σε όλα τα παιχνίδια. Πάμε να κάνουμε το καθήκον μας, παίζοντας το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και παρουσιάζοντας την εικόνα των τελευταίων παιχνιδιών ¨
Οι κυανέρυθροι πάντως, παρά την δυνατή βροχή μπόρεσαν και προπονήθηκαν το μεσημέρι στο βοηθητικό, πάνω στον τομέα της τακτικής.
Η προπόνηση έδειξε, πώς υπάρχουν δυο από τους παίκτες του, τους οποίους περιμένει  στην τελευταία προπόνηση, να ανεβάσουν ρυθμούς και να συμπεριληφθούν στην αποστολή της ομάδας.
-Ο ένας είναι ο Στάθης Προβατίδης, ο οποίος είναι σε καλύτερη κατάσταση και έχει πιθανότητες να συμπεριληφθεί στους δεκαοκτώ της Καλλιθέας
-Το ίδιο συμβαίνει και με τον Γιώργο Πουλόπουλο, ο οποίος είναι καλύτερα από το Σάββατο και μπορεί  αν είναι ακόμα καλύτερα στην προπόνηση της Τρίτης, να συμπεριληφθεί και αυτός στους δεκαοκτώ.
-Στον αγώνα της Καλλιθέας, επανέρχεται φυσικά ο Νεμάγια Ζλάτκοβιτς, ο οποίος εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει στην ενδεκάδα του Διαγόρα.
-Δεν συμβαίνει το ίδιο με τον Μαρτσέλο Γκούτμαν, ο οποίος είναι τραυματίας και δεν είναι δυνατόν να επανέλθει ακόμα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας .
-Στους απόντες ακόμα και ο Γιώργος Σαλαμαστράκης που γυμνάζεται κανονικά για να επανέλθει στους αγώνες του Διαγόρα από την νέα χρονιά οπότε και θα έχει εκτίσει την ποινή του.

Από το γραφείο τύπου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments