Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Το “βιολί” του o Ορφέας

Το “βιολί” του o Ορφέας

0
Dodekanisos

Μία ακόμα νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Ορφέας, ο οποίος επικράτησε με σκορ (2-1)  του Α.Σ. Χάλκης στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ιδανικά την αναμέτρηση και μόλις στο στο 13′ κατάφεραν να προηγηθούν όταν ο Κάργας έστειλε άθελα την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Κόκας έκανε την παράλληλη πάσα προς τον Λουκίσσα, όμως το πλασέ του τελευταίου πέρασε λίγο αουτ. Μετά τα πρώτα 20′ η Χάλκη πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, όμως δεν κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες προς στην εστία του Μπιλιά.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 60′ ο Στεργιόπουλος έκανε το γύρισμα στην περιοχή και ο Καλλιώρας στην προσπάθεια να διώξει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μιτζιρίκη για το (2-0). Μετά το δεύτερο γκολ του Ορφέα η Χάλκη έχασε τεράστια ευκαιρία να μειώσει το σκορ όταν στο 69′ ο Κουλούμπρης αστόχησε από θέση τετ-α-τετ. Στο 72′ το σουτ του Κόκα πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι του Μιτζιρίκη, ενώ στο 83′ ο Μπιλιάς ανέτρεψε τον Κάργα με τον διαιτητή Πατσιόπουλο να καταλογίζει το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κάργας, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό (2-1).

Συνθέσεις:

OΡΦΕΑΣ: Μπιλιάς, Τσικούρης, Τσακίρης, Αντωνιάδης, Τσοβαλίν, Αυγουστάκης (62′ Μπαδιεριτάκης), Καμπούρης, Κόκας (84′ Κώστας), Λουκίσσας (72′ Ντουμισλάρι), Στεργιόπουλος (92′ Κρίκης), Μίλο.

ΧΑΛΚΗ: Μιτζιρίκης, Δράμης, Τσιώνης, Καβουκλής, Καλλιώρας, Κατωτικίδης, Παπανικολάου (55′ Κόρλος), Κάργας, Κόκας (65′ Νίκανδρος), Κουλούμπρης (75΄ Κυπραίος), Φέρο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments