Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Στο ρελαντί ο Φοίβος

Στο ρελαντί ο Φοίβος

0
Dodekanisos

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερη δυσκολία, ο Φοίβος επικράτησε με σκορ (3-0) του Νικαγόρα Κεφάλου και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Σάββας Ορφανίδης παρέταξε την ομάδα του με αρκετές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι του κυπέλλου κόντρα στον Κλεόβουλο. Ο Φοίβος έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις του και στο 21′ κατάφερε να προηγηθεί, όταν μετά από σέντρα του Νίκου Ορφανίδη, ο Κοκκαλάκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (1-0).

Στην επανάληψη ο Φοίβος αύξησε την πίεση του προς την περιοχή του Πέρου. Στο 60′ ο Πεταυράκης με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Τζιβίλογλου συνεργάστηκε με τον Στεφανίδη και με ωραίο πλασέ πέτυχε το (2-0). Το τελικό (3-0) για τους “κυανοκίτρινους” διαμόρφωσε στο 75′ και πάλι ο Τζιβίλογλου με κοντινό πλασέ.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Καραγιάννης (Αλεξίου, Αχιολάς)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΦΟΙΒΟΣ: Μήλιος, Καραγεωργίου, Κ. Ορφανίδης (46’ Τζιβίλογλου), Φωτεινής, Παϊζάνος, Θεοδοσίου, Πανταζόπουλος (46’ Στεφανίδης), Καλημέρης, Φτάκλας (46’ Ζαχαρίας), Πεταυράκης, Ν. Ορφανίδης (60’ Κυρτάσογλου)
ΝΙΚΑΓΟΡΑΣ: Πέρος, Ατσαλάκης, Κοκκαλάκης Γ., Κοκκαλάκης Μ., Σπυράτος (75’ Διακογιάννης Α.), Παπαβασιλείου, Στρατής, Μπίλλης Ι.Α, Κορκής, Κρεμμύδας, Μπίλης Ι. Ε.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments