Αρχική Uncategorized Πέρασε από το Ε.Α.Κ. ο ΔΙ.ΑΣ.

Πέρασε από το Ε.Α.Κ. ο ΔΙ.ΑΣ.

0
Dodekanisos

Παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο ο ΔΙ.ΑΣ. πέρασε από το Ε.Α.Κ. καθώς επικράτησε του Διαγόρα Βατίου με 3-0, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Η πρώτη φάση του αγώνα ανήκε στους γηπεδούχους. Στο 28΄ ο Κατσαρής εκτέλεσε το φάουλ με τον Παναγιωτόπουλο να παίρνει την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Τσαραπατσάνη. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ στο 43΄ με τον Χατζηφούντα από κοντά αφού πρώτα ο ίδιος με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Μαυρουδή.

Στην επανάληψη οι Κώοι είχαν την κατοχή και την κυκλοφορία του αγώνα. Στο 75΄ έκαναν δύο τα τέρματά τους. Ο Μαργαρίτης έκανε την παράλληλη σλεντρα και ο Πής από κοντά έκανε το 0-2. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Μαργαρίτης στις καθυστερήσεις με εξαιρετική ατομική ενέργεια.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Ατσικνούδας (Στεφανάκης, Λάζος)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΔΙΑΓΟΡΑΣ Β.: Μαυρουδής, Πρέτσι(78’ Χότζα), Καραγιάννης, Ζωάννου Μ.(85’ Πουλάι), Ζερβός, Αδάμος, Παναγιωτόπουλος, Κατσαρής, Ζωάννου Λ. , Καμπούρης(60’ Παπουρδάνος), Χαρτοφύλλης(78’ Βασιλειάδης)

ΔΙ.ΑΣ.: Τσαραπατσάνης, Μαριάς, Βλαντιμίροφ, Γκεστένια (67’ Μαργαρίτης), Δουγέκος (46’ Πης), Θωνιάτης, Χατζουσουλεϊμάν, Τογρού (58’ Πανόπουλος), Μπεκιρλάρι, Χατζηφούντας (80’ Ζιώγας)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments