Αρχική Εφηβικό Εφηβικό: Ισοπαλία στις Καλυθιές

Εφηβικό: Ισοπαλία στις Καλυθιές

0
Dodekanisos

Δεν ανέδειξε νικητή το παιχνίδι ανάμεσα στον Απόλλωνα Καλυθιών και τον Ιάλυσο που έγινε στο γήπεδο του πρώτου στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΔ. Το τελικό 1 – 1 «σφράγισε» τις προσπάθειες των παικτών και των δυο ομάδων.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να εκμεταλλεύονται τις κόντρα επιθέσεις. Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Ιντρίζι με σουτ (1-0). Οι φιλοξενούμενοι στο 33΄ έφτασαν στην ισοφάριση, ο Καρδούλιας έκανε την ωραία κάθετη πάσα και ο Λιαμής με ψύχραιμο πλασέ από θέση τετ α τετ να κάνει το 1-1.

Το ίδιο σκηνικό παρατηρήθηκε και στην επανάληψη με τους δυο αντιπάλους να εμφανίζονται ισοδύναμοι με αποτέλεσμα το τελικό σφύριγμα να τους βρεις ισόπαλους.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Τσουρούτης (Ζαχαριάδης, Κυριακίδης)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΠΟΛΛΩΝ: Ορφανός, Χύσα, Κασταμούλας Μ., Ζευκίδης, Γρηγορίου, Νετατζάκης, Καβουσανάκης, Ιντρίζι, Κώστας, Καμπούρης, Δούης. Στον πάγκο ήταν οι Ντενάι, Περιστερόπουλος Α., Νερατζάκης Ι., Κουμαριανός, Κασταμούλας Χ., Κρούγκερ και Κόρτζα.
ΙΑΛΥΣΟΣ: Μοσχής, Ζώης, Γαλατάς, Μωησάκος, Καρδούλιας, Καραμανώλης, Κελόγλου, Λιαμής, Στεφανίδης, Αναγνώστου, Κιουζελλέρ. Στον πάγκο ήταν οι Χρυσός, Σιμιτζής, Ντάλλας, Καραβόλιας, Φραγκούλης, Σκυλλάς και Χαρτοφύλλης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments