Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα

Βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα

0
rodos foivos
Dodekanisos

Νικηφόρα πέρασε από το Δημοτικό Στάδιο ο Φοίβος Κρεμαστής με σκορ 1-3, σε φιλικό αγώνα κόντρα στην Ρόδο.
Αν και στα πρώτα 10’ λεπτά οι γηπεδούχοι ήταν ελαφρώς καλύτερoι οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ και κατάφεραν να πετύχουν δύο ακόμη γκολ με την Ρόδο να προσπαθεί ανορθόδοξα να απειλήσει και τον Φοίβο να πιέζει ψηλά. Το δεύτερο μέρος άνηκε ολοκληρωτικά στους πράσινους. Ξεκίνησαν πιο δυναμικά, είχαν την κατοχή της μπάλας σε όλο το χρονικό διάστημα, δημιούργησαν αρκετές φάσεις όμως μετέτρεψαν μόνο την μία από αυτές σε γκολ. Ο Φοίβος βρισκόταν πίσω από το κέντρο, αμυνόμενος και δεν απείλησε καθόλου. Αξίζει να σημειωθεί πως τα «ελάφια» έχασαν και πέναλτι.
Σημαντικές φάσεις και γκολ:
1ο ημίχρονο: Στο 6΄ ο Αμανατίδης δημιούργησε την πρώτη καλή ευκαιρία του παιχνιδιού με γυριστό σουτ μέσα στην περιοχή με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 14’ ο Γιωργαλλής μετά από κάθετη μπαλιά με ωραίο πλασέ έδωσε το προβάδισμα στον Φοίβο για το 0-1. Τρία λεπτά αργότερα (17’) ο Τζιβίλογλου με κεφαλιά πέτυχε άλλο ένα τέρμα για την ομάδα του (0-2). Ο Δελαπόρτας λίγο έλειψε να χριστεί και αυτός σκόρερ αφού έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 18’ όταν προσπάθησε να «κρεμάσει» τον τερματοφύλακα ο οποίος βρισκόταν μακριά από την εστία του. Η Ρόδος απείλησε στο 19΄ με μακρινό συρτό σουτ του Στ. Καντιμοίρη, με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο 36’ ο Τζιβίλογλου πάλι με κεφαλιά έκανε το 0-3 σκορ με το οποίο τελείωσε το πρώτο 45λεπτο.
2ο ημίχρονο: Γκολ από τα..αποδυτήρια πέτυχε η Ρόδος με σουτ του πολύ καλού Αμανατίδη (1-3). Τα «ελάφια» που ήταν πιο δραστήρια έχασαν πολλές ευκαιρίες να μειώσουν το σκορ με σημαντικότερες 2 δοκάρια, ένα χαμένο τετ-α-τετ (54’,80’) καθώς και ένα χαμένο πέναλτι στο 90’ με τον Θεοδωρέλη. Έτσι το 1-3 έμεινε μέχρι το τέλος.
Οι δύο ομάδες έκαναν αρκετές αλλαγές και οι προπονητές είχαν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα σε αυτό το ενδιαφέρον φιλικό.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κόλιας
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Ψωμιάδης, Σταμάτης Καντιμοίρης, Καμπούρης, Τρίγκας, Θεοδωρέλλης, Δήμας, Γεωργιάδης, Αμανατίδης, Σίμου, Γιώργος Καντιμοίρης, Τσιούνης ( Έπαιξαν και οι Ράτζα, Τασόπουλος, Γκάϊδας, Γανωτάκης, Χατζηβαλσάμης, Ευγενικός και Γεωργάς)
ΦΟΙΒΟΣ: Κεφάλας , Σ. Ορφανίδης , Μπιλιάς, Φελεγκάκης, Γαργάλης, Αξιώτης, Τζιβίλογλου, Δελαπόρτας, Ν. Ορφανίδης, Λυμπερόπουλος, Γεωργαλλής (Έπαιξαν και οι Ψαράς, Χριστοδούλου, Μήτρου, Τζεμαλάϊ, Μπούτσκα, Φτάκλας, Αναγνώστου και Ξηροκώστας )

Παρασκευή Ματθαίου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments