Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Κέρδισε η …μετριότητα στο Παραδείσι

Κέρδισε η …μετριότητα στο Παραδείσι

0
3
Dodekanisos

Μετά από ένα σε γενικές γραμμές μέτριο έως κακό φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Παραδείσι, ο Διαγόρας επικράτησε με 1 – 0 του τοπικού Κλεάνθη. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Ζουρούδης με πλασέ στο 85’ μετά από κάθετη πάσα του Σαβελίδη. Η αναμέτρηση δεν είχε να προσφέρει πολλές συγκινήσεις στον φίλαθλο κόσμο που έδωσε το παρών στο γήπεδο. Σίγουρα όμως οι δυο προπονητές μπόρεσαν να βγάλουν κάποια συμπεράσματα. Στο πρώτο ημίχρονο, ο Διαγόρας ήταν ελαφρώς καλύτερος και στην επανάληψη ο Κλεάνθης. Οι «κυανέρυθροι» τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Παπαδημητρίου στο 75’.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Δουλγέρης (Τσέτσος, Κοτεκίδου).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Χειμωνέττος, Σορωνιάτης, Σιέχ, Καλημέρης Ι., Γρηγοριάδης, Γιαννίκος, Σκόρπος, Ατσίδης, Κορκίδας, Μοσκιού, Παπακωνσταντίνου (Έπαιξαν και οι Ατσικνούδας, Σορωνιάτης, Σπάρταλης, Καρίκης και Κεβάνι)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Δαρζάντας, Καραγεωργίου, Θεοδοσίου, Προβατίδης, Καρπαθάκης, Αμπελάς, Παπαδημητρίου, Μαίλης, Καραγιάννης, Αγγελόπουλος, Επιφάνης (Έπαιξαν και οι Σαμολαδάς, Μπαούρης, Ανδράλας, Σαλαμαστράκης, Σαβελίδης, Ζουρούδης, Αλιμπάς)

Αλέξανδρος Σιδερής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments