Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Βελτίωσε τη θέση του ο Πολύστρατος

Βελτίωσε τη θέση του ο Πολύστρατος

0
Dodekanisos

Νίκη που του δίνει μεγάλη βαθμολογική ανάσα πέτυχε ο Πολύστρατος ο οποίος επικράτησε στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων της ΑΕ Αδελφοσύνης με 3 – 2 και βελτίωσε σημαντικά τη θέση του στη βαθμολογία του 2ου ομίλου της Β’ Κατηγορίας. Αντίθετα για μια ακόμα αγωνιστική η ΑΕ Αδελφοσύνη που στον πρώτο γύρο είχε πολύ καλή παρουσία, στον δεύτερο δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι.

Η ομάδα του Ηλία Λοίζου άνοιξε πρώτη το σκορ ωστόσο δεν μπόρεσε να τελειώσει το ημίχρονο προηγούμενη καθώς ο Πολύστρατος βρήκε τον τρόπο να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Στην επανάληψη, το παιχνίδι ήταν σε γενικές γραμμές μοιρασμένο όμως οι παίκτες του Πολύστρατου είχαν περισσότερο την ουσία και «καθάρισαν».

Τα γκολ
Στο 25’ ο Πλαγγέντης με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0 – 1
Στο 40’ με απευθείας φάουλ από τα δεξιά ο Καρπαθάκης έκανε το 1 – 1.
Στο 67’ ο Γανωτάκης με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2 – 1.
Στο 73’ ο Μπάλα απέφυγε όλη την άμυνα και με πλασέ έκανε το 3 – 1.
Στο 77’ ο Τσιριγώτης έφυγε από τα αριστερά και με δυνατό διαγώνιο σουτ έξω από την περιοχή «σημάδεψε» το δεξί «παραθυράκι» και διαμόρφωσε το τελικό 3 – 2.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αυγενικού (Καραγιάννης, Γιαννούλης)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθοι:
ΠΟΛΥΣΤΡΑΤΟΣ: Ερνίκιολη, Μπακαρής, Κωστίδης (80’ Κανέλης), Καρπαθάκης, Αναστασιάδης (50’ Κούτρας), Καλιώρας (60’ Μπάρτζος), Μπάλα, Μάτσης, Γανωτάκης, Χατζημιχαήλ, Γεωργαλλής (64’ Παπαντωνίου)
ΑΕ ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ: Γουργούλιας, Λιούρας, Κυριακάκης, Χουρίδης, Γεωργιάδης, Γουλίτσας (70’ Αποστόλου), Εμίρογλου Χ. (77’ Μπουμπουλάκης), Τσιριγώτης, Καβουκλής, Αϊντενίζ (52’ Αποτσολόπουλος), Πλαγγέντης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments