Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Βαθιά ανάσα για τον Ηρακλή Μ.

Βαθιά ανάσα για τον Ηρακλή Μ.

1
DSC09970
Dodekanisos

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε σήμερα ο Ηρακλής Μαριτσών καθώς επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Μασάρων εκτός έδρας και ανέβηκε στους 7 πόντους στην βαθμολογία της Α΄ Κατηγορίας.
Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού δημιουργώντας αρκετές φάσεις μπροστά από την εστία του Σκυλλά. Από την άλλη οι «πράσινοι» παίζοντας αμυντικά και με περισσότερο με αντεπιθέσεις κράτησαν το «μηδέν» μέχρι το φινάλε της ανάπαυλας.
Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα αντιστράφηκαν με τους Μαριτσενούς να ανεβάζουν κατά πολύ την απόδοσή τους και να παίζουν με περίσσιο πάθος. Τελικά στο 75΄ η υπεροχή τους καρποφόρησε όταν άνοιξαν το σκορ με το απευθείας φάουλ του αρχηγού τους Κώστα Παπακωνσταντή. Στα τελευταία λεπτά οι «κυανόλευκοι» πίεσαν ωστόσο η ομάδα του Γιώργου Σαββιδάκη παίζοντας αμυντικά κράτησε αυτή την πολύτιμη νίκη.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Πατσιόπουλος (Σταυρούλιας, Βλάχος)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣΤΕΡΑΣ Μ.: Μαρίνοφ, Κιλασίν Ε., Κιλασίν Χ., Μπαϊρακτάρης, Διονυσακόπουλος (80΄ Λούππος), Καρπαθάκης, Δημητριάδης, Βακιάνης, Κώστας (46΄ Μίρτσεφ), Λερογιάννης (83΄ Χατζημανώλης), Πάττας
ΗΡΑΚΛΗΣ Μ.: Σκυλλάς, Λενιού, Παναγιώτου, Ανδρεόπουλος, Καρίκης (90΄ Διακοηλίας), Βασιλώττος Χ., Βασιλώττος Ε. (70΄ Κούρος), Μπιλιάς, Γιαννακόπουλος, Παπακωνσταντής, Αγγελόπουλος (84΄ Χατζηκωνσταντής)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
FOCUS
FOCUS
7 years ago

ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΑΣΑΡΕΝΟΙ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ